Wide Screen
Image default
Filmek

Mit várhatunk a Godzilla II. – A szörnyek királya folytatástól?

A Godzilla II. – A szörnyek királya producere elárulta, hogy végső soron mi vezetett ahhoz, hogy a titánok olyan nagy szerepet kaptak a második részben.

A Godzilla II. – A szörnyek királya producere elárulta, hogy végső soron mi vezetett ahhoz, hogy a titánok olyan nagy szerepet kaptak a második részben.

Túl sokat nem tudunk a Godzilla II. – A szörnyek királya második részről, habár az már az első előzetes után elmondható volt, hogy a folytatás sokkal nagyobb kalandnak ígérkezik, mint elődje volt, hiszen a névadó titán legendás szörnyekkel veszi fel a harcot, amikkel legjobb esetben is csak a rajzfilmekben találkoztunk – eltekintve az ’50-es években megjelent japán filmektől.

Alig várjuk, hogy harcolni lássuk Godzillát a Mothra, Rodan és King Ghidorah ellen a filmvásznon, de mint legutóbb kiderült egy előzménykönyvből, lesznek még meglepetések a történetben, hiszen a készítők nem érik be három fenevaddal, sőt, a titánok mellett egyéb veszély is fenyegeti kedvenc hüllőnket. A mutánsok mellett egy titkos szervezetet gonosz szándékok vezérelnek, mindenáron szeretnék megkaparintani az Orca nevezetű eszközt, amely segítségével képesek kapcsolatba lépni a titánokkal.

Úgy tudjuk, hogy a Dr. Emma Russell (Vera Farmiga) és Madison (Millie Bobby Brown) karaktereket is a The Monarch csoport rabolja el, hogy a birtokukban lévő tudást felhasználva irányításuk alá hajtsák a titánokat. A film producere szerint nem várt izgalmakat hoz majd a Monarch és a titánok harca:

[A Monarch hiszi] hogy a zsoldos csoport ott lehet, és az egész hajsza Rodan-nal kezdődik, amiből Mike egy nagyszerű folytatást hozott össze. A Monarch legénysége egy hadihajón van, amit úgy hívnak, hogy Argo. Részben itt zajlanak a kísérletek ezekkel a lényekkel, amiket korábban nem láttunk, és már csak annak ötlete, hogy Rodan és valamennyi hadihajó között egy légi harc dúl, már az rendkívül izgalmasan hangzik.
Alex Garcia

Egyelőre nem ismert, hogy ki alakítja a Monarch vezetőjét, de több mint valószínű, hogy Charles Dance kapja a vezető szerepét, hiszen közismert a színészről, hogy mennyire jól tudja játszani a rosszfiú szerepét.

Gareth Edwards rendező Godzilla alkotásával a stúdió szörnyuniverzum építésébe fogott, aminek második részét már 2017-ben láttuk, ugyanis akkor mutatták be a Kong: A koponya-sziget című alkotást, idén érkezik a harmadik rész, és 2020-ban a Godzilla vs Kong című negyedik rész, melyben a filmtörténelem két legismertebb óriását eresztik össze. Adam Wingard rendező crossoverét már Hawaiin forgatják is, de még mielőtt ez megtörténne, nyáron érkezik A szörnyek királya.

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla II – A szörnyek királya országos bemutatója május 30-án lesz.

Még több a témában...

A Godzilla II – A szörnyek királya rendezője elárulta, miért Titánoknak, s nem Kaijuknak hívták a szörnyeket

Kévés Bence Mihály

A 2014-es Godzilla egyik kivágott jelenete arról tanúskodik, hogy a Toho-filmek a kánon részei

Vigh Martin

[CCXP 19] Kiderült a Démonok között 3. címe, és a történet néhány részlete

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat