Godzilla II - A szörnyek királya

Mit várhatunk a Godzilla II. – A szörnyek királya folytatástól?

A Godzilla II. – A szörnyek királya producere elárulta, hogy végső soron mi vezetett ahhoz, hogy a titánok olyan nagy szerepet kaptak a második részben.

A Godzilla II. – A szörnyek királya producere elárulta, hogy végső soron mi vezetett ahhoz, hogy a titánok olyan nagy szerepet kaptak a második részben.

Túl sokat nem tudunk a Godzilla II. – A szörnyek királya második részről, habár az már az első előzetes után elmondható volt, hogy a folytatás sokkal nagyobb kalandnak ígérkezik, mint elődje volt, hiszen a névadó titán legendás szörnyekkel veszi fel a harcot, amikkel legjobb esetben is csak a rajzfilmekben találkoztunk – eltekintve az ’50-es években megjelent japán filmektől. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Alig várjuk, hogy harcolni lássuk Godzillát a Mothra, Rodan és King Ghidorah ellen a filmvásznon, de mint legutóbb kiderült egy előzménykönyvből, lesznek még meglepetések a történetben, hiszen a készítők nem érik be három fenevaddal, sőt, a titánok mellett egyéb veszély is fenyegeti kedvenc hüllőnket. A mutánsok mellett egy titkos szervezetet gonosz szándékok vezérelnek, mindenáron szeretnék megkaparintani az Orca nevezetű eszközt, amely segítségével képesek kapcsolatba lépni a titánokkal.

Úgy tudjuk, hogy a Dr. Emma Russell (Vera Farmiga) és Madison (Millie Bobby Brown) karaktereket is a The Monarch csoport rabolja el, hogy a birtokukban lévő tudást felhasználva irányításuk alá hajtsák a titánokat. A film producere szerint nem várt izgalmakat hoz majd a Monarch és a titánok harca: [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Alex Garcia”][A Monarch hiszi] hogy a zsoldos csoport ott lehet, és az egész hajsza Rodan-nal kezdődik, amiből Mike egy nagyszerű folytatást hozott össze. A Monarch legénysége egy hadihajón van, amit úgy hívnak, hogy Argo. Részben itt zajlanak a kísérletek ezekkel a lényekkel, amiket korábban nem láttunk, és már csak annak ötlete, hogy Rodan és valamennyi hadihajó között egy légi harc dúl, már az rendkívül izgalmasan hangzik.[/penci_blockquote]

Egyelőre nem ismert, hogy ki alakítja a Monarch vezetőjét, de több mint valószínű, hogy Charles Dance kapja a vezető szerepét, hiszen közismert a színészről, hogy mennyire jól tudja játszani a rosszfiú szerepét.

Gareth Edwards rendező Godzilla alkotásával a stúdió szörnyuniverzum építésébe fogott, aminek második részét már 2017-ben láttuk, ugyanis akkor mutatták be a Kong: A koponya-sziget című alkotást, idén érkezik a harmadik rész, és 2020-ban a Godzilla vs Kong című negyedik rész, melyben a filmtörténelem két legismertebb óriását eresztik össze. Adam Wingard rendező crossoverét már Hawaiin forgatják is, de még mielőtt ez megtörténne, nyáron érkezik A szörnyek királya.

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla II – A szörnyek királya országos bemutatója május 30-án lesz.

Total
29
Shares
Previous Article

Jövőhéten érkeznek a ókori zombik!

Next Article
Wonder Woman

A Wonder Woman 1984 producere elárulta, miért tolták így el a premiert

Related Posts