Image default
Filmek

A héten kezdik a Godzilla vs. Kong munkáit

Adam Wingard rendező megerősítette, hogy a héten kezdik a Godzilla vs. Kong produkció munkáit.

A Godzilla vs. Kong címen érkező alkotás a Legendary Entertainment Szörnyuniverzum negyedik darabja lesz, amit a 2014-es Godzilla, a Kong: Koponya-sziget és a jövőre érkező Godzilla: A szörnyek királya előz meg. Wingard rendező a munkát az atlantai filmstúdióban a héten megkezdi, miután Terry Rossio (A Karib-tenger kalózai), Patrick McKay és J.D. Payne (Star Trek: Mindenen túl), Lindsey Beer (The Kingkiller Chronicles), Cat Vasko (Queen of the Air), T.S. Nowlin (Az útvesztő, Tűzgyűrű: Lázadás) and J. Michael Straczynski (World War Z). írók elkészültek a forgatókönyvvel.

A direktor közösségi oldalán megosztotta a forgatókönyv fedőlapját is, ezzel is jelezve, hogy minden kész a forgatásra:

Gareth Edwards filmjéből és a Kong: Koponya-szigetből nem erősítettek még meg visszatérő karaktereket, azt azonban tudjuk, hogy a jövő nyáron érkező Godzilla: A szörnyek királyából visszatér Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Eiza González, Julian Dennison, valamint Brian Tyree Henry. A Godzilla és Kong harcát tervek szerint 2020. május 22-én mutatják be a tengerentúlon, de legközelebb 2019. május 31-én látjuk viszont a szörnyeket a Godzilla: A szörnyek királyában. A filmhez már megjelent az előzetes a Comic-Conon, illetve egy hivatalos szinopszist is kaptunk:

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

Még több a témában...

Karakterposztereket kaptak a Godzilla: A szörnyek királya titánjai

Kévés Bence Mihály

Csak két év múlva jön a Space Jam 2., előbb érkezik a Godzilla vs. Kong és sok más Warner alkotás

Kévés Bence Mihály

Nyártól Atlantában készül a Godzilla: King of Monsters

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább