Image default
BRÉKING Előzetesek

[SDCC 2018] A Godzilla: King of the Monsters első trailere megérkezett!

San Diegoban a Comic-Conon mutatták be a Godzilla: King of the Monsters első előzetesét!

A Warner Bros. stúdió kibérelte szombatra a Hall H nagytermet, hiszen nem sokkal korábban még a Legendás állatok. – Gridelwald bűntettei bemutatóját tartották, most pedig a Godzilla stábja fáradt fel a színpadra, akik rögtön egy új előzetessel ajándékozták meg a rajongókat. És a Warner számára még nem ért véget a mai nap, hiszen egy óra múlva érkezik az Aquaman bemutató is, ahol megint egy előzetest kapunk.

A 2014-es Godzilla folytatásában egy röpke pillantást vehettünk azokra a szörnyekre, amikkel jövő év májusában fogunk találkozni a mozikban. A folytatásban természetesen ott lesz Godzilla, aki egyszerre több új szörnnyel is összetűzésbe kerül. A most bemutatott trailerben feltűnt az a háromfejű szörny is, amivel a japán filmekben és a rajzfilmekben már találkoztunk, de eddig King Ghidorah-át nem láttuk még a mozivásznon. De nem ő lesz az egyetlen ellensége Godzillának, merthogy Mothra és Rodan is szerepelni fog a folytatásban.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis így szól:

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla: King of the Monsters bemutatója 2019. május 31.-én lesz.

Még több a témában...

[SDCC 2018] Új előzetest kapott a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2018] James Wan tisztázta, hogy ki lesz az Aquaman főellensége

Kévés Bence Mihály

Megérkezett a Godzilla: A szörnyek királya második előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább