Godzilla

Godzilla másik három óriásszörnnyel fog harcolni a Godzilla: King of the Monsters folytatásban

Elárulták, hogy Godzilla második részében kedvenc ősgyíkunkon kívül három másik szörny is helyet kap.

Elárulták, hogy Godzilla második részében kedvenc ősgyíkunkon kívül három másik szörny is helyet kap.

Michael Dougherty elkezdte előkészíteni a Godzilla: King of the Monsters néven futó projektet, melyhez gyorsan mellékelt is egy rövid kis plot szinopszist. Sőt, azt is elárulta, hogy Mothra, Rodan és King Ghidorah szerepelni fog a filmben, bár ennek jelét már láttuk a Kong: Koponya-sziget stáblistás jelenetében.

A bejelentéssel a Legendary stúdió hivatalosan is útjára indította a következő szörnyfilmjét, amit a Trick’r Treat és Krampusz filmek rendezője, Michael Dougherty fog szállítani két év múlva. A film egyelőre a feljebb említett Godzilla: King of the Monsters címet viseli, ami még változhat a bemutatóig, habár a most közölt szörnyháború után aligha hisszük, hogy változtatnának rajta. De sohasem tudni.

Gareth Edwards féle Godzilla, valamint a Kong: Koponya-sziget után a Godzilla 2 lesz a MonsterVerse stúdió harmadik filmje, és a történet szerint:

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

Jelen állás szerint a Godzilla: King of the Monsters bemutatója 2019. március 22-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Pablo Schreiber szívesen eljátszaná Farkast

Next Article

Gal Gadot, a Wonder Woman sztárja meglepően kevés pénzt kapott az első három DC filmjéért!

Related Posts