Wide Screen
Image default
Filmek

Godzilla másik három óriásszörnnyel fog harcolni a Godzilla: King of the Monsters folytatásban

Elárulták, hogy Godzilla második részében kedvenc ősgyíkunkon kívül három másik szörny is helyet kap.

Michael Dougherty elkezdte előkészíteni a Godzilla: King of the Monsters néven futó projektet, melyhez gyorsan mellékelt is egy rövid kis plot szinopszist. Sőt, azt is elárulta, hogy Mothra, Rodan és King Ghidorah szerepelni fog a filmben, bár ennek jelét már láttuk a Kong: Koponya-sziget stáblistás jelenetében.

A bejelentéssel a Legendary stúdió hivatalosan is útjára indította a következő szörnyfilmjét, amit a Trick’r Treat és Krampusz filmek rendezője, Michael Dougherty fog szállítani két év múlva. A film egyelőre a feljebb említett Godzilla: King of the Monsters címet viseli, ami még változhat a bemutatóig, habár a most közölt szörnyháború után aligha hisszük, hogy változtatnának rajta. De sohasem tudni.

Gareth Edwards féle Godzilla, valamint a Kong: Koponya-sziget után a Godzilla 2 lesz a MonsterVerse stúdió harmadik filmje, és a történet szerint:

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

Jelen állás szerint a Godzilla: King of the Monsters bemutatója 2019. március 22-én lesz.

Még több a témában...

Büntet a Godzilla II. – A szörnyek királya végső előzetese

Mit várhatunk a Godzilla II. – A szörnyek királya folytatástól?

Kévés Bence Mihály

Késik a Godzilla: King of the Monsters

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább