[SDCC 2018] Új előzetest kapott a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei

A Comic-Conon új előzetest mutattak be a Harry Potter spin-off folytatáshoz, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című második részhez.

A Comic-Conon új előzetest mutattak be a Harry Potter spin-off folytatáshoz, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című második részhez.

A szombat reggelt a Warner Bros. stúdió prezentációjával indították San Diegoban a Comic-Conon, ahol a stúdió a Hall H nagyteremben rögtön egy új előzetesről rántotta le a leplet a rajongók előtt, majd egy új posztert is bemutattak. Ezt az előzetest most a lap tetején nézhetitek meg egyelőre még angol nyelven, a posztert pedig alább találjátok a cikk végén.

A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei a második rész abból az öt részesre tervezett spin-off sorozatból, amit maga J.K. Rowling ír. A varázslóvilág új nemzedékét – vagyis inkább a kezdeteket, hiszen a Legendás állatok filmszéria egy előzménysorozata a Harry Potter franchisenak – Eddig Redmayne alakításában, aki Newt Scamander karaktert játssza, a mellékszerepeket Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol és Ezra Miller alkotják, de idén olyan világsztárok csatlakoznak a második részhez, mint Johnny Depp (Grindelwald) és Jude Law (Albus Dumbledore).

Az első részé végén Gellert Grindelwald Newt Scamander segítségével elfoglalta a MACUSA-t (Amerikai Egyesült Államok Mágikus Kongresszusát), azonban Grindelwald megmenekült a fenyegetéstől. A folytatásban visszatér a varázsló, aki időközben rájött valódi céljára: követőket gyűjt, akik segítségével támogatni kezdi a tiszta vérű varázslók felemelkedését, hogy uralmuk alá hajtsák valamennyi nem mágikus teremtményt.

Annak érdekében, hogy megállítsák Grindelwald ördögi tervét, Albus Dombledore (Jude Law) felveszi egy korábbi diákjával a kapcsolatot – ő lesz Newt Scamander -, hogy közös erővel szálljanak szembe a gonosz erőkkel, miközben nem várt veszélyek lesnek mindkét szereplőre. Útjuk során a két karaktert a szerelem és a lojalitás is hátráltatja az egyre inkább megosztott varázslóvilágban.

David Yates második Legendás állatok filmjét idén ősszel, november 15-én kerül bemutatásra a hazai mozikban, aminek forgatókönyve a világhírű írónő J.K. Rowling tollából származik.

Total
0
Shares
Previous Article
The Walking Dead

[SDCC 2018] Andrew Lincoln hivatalosan is távozik a The Walking Deadből

Next Article

[SDCC 2018] A Godzilla: King of the Monsters első trailere megérkezett!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!