Shazam

[SDCC 2018] Bemutatták a Shazam! első trailerét a Comic-Conon!

Zachery Lavi főszerepében érkező Shazam! szuperhős is előzetest kapott a San Diego-i Comic-Conon.

Zachary Levi főszerepében érkező Shazam! szuperhős is előzetest kapott a San Diego-i Comic-Conon.

A Warner Bros. stúdió bemutatta a Shazam! első előzetesét a Hall H nagyteremben a Comic-Conon. Zachary Levi szuperhős gúnyáját már az elmúlt napokban is megcsodálhattuk az Entertainment Weekly exkluzív képein, most azonban megérkezett a trailer is hozzá, amit a lap tetején már nézhettek is.

A film részleteit még nem hozták nyilvánosságra, nem tudni, hogy pontosan miről fog szólni a Shazam!, de látva az első előzetest, egy pokoli szórakoztató DC-filmnek ígérkezik 2019-ben. A képregények elmesélése alapján a történet középpontjában egy Bily Batson nevű árva gyerek áll – lényegében ő Shazam! -, aki képes az ősi varázsló istenek hatalmával felnőtt hőssé válni.

A Disney fiatal sztárja, Asher Angel játssza a fiatal Billy Batsont, Zachary Levi a felnőtt alteregóját, a szuperhőst, vagyis Shazam!-ot alakítja a vásznon, mások szerepében Grace Fulton, Cooper Andrews, Jack Dylan Grazer, Ian Chen, Jovan Armand és Faithe Herman színészeket látjuk, Shazam! félelmetes ellenfelét pedig Mark Strong szerepében kapjuk, aki Doctor Sivana gonosztevő lesz.

Henry Gayden és Darren Lemke forgatókönyvéből a filmet David F. Sandberg forgatta, a bemutatóra pedig 2019. április 5-ig várnunk kell.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

[SDCC 2018] A Godzilla: King of the Monsters első trailere megérkezett!

Next Article
Aquaman

[SDCC 2018] Megérkezett az Aquaman első trailere!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!