Godzilla

Késik a Godzilla: King of the Monsters

Mike Dougherty rendezőtől megtudtuk, hogy az eredetileg márciusra kiírt Godzilla: King of the Monsters folytatás két hónappal később érkezik.

Mike Dougherty rendezőtől megtudtuk, hogy az eredetileg márciusra kiírt Godzilla: King of the Monsters folytatás két hónappal később érkezik.

A Warner Bros. stúdió tegnap bejelentette, hogy a 2014-es Godzilla-folytatás az eredetileg 2019. március 22.-ére kitűzött bemutatót nyárra tolják, s csak 2019. május 31-én kerül bemutatásra a második rész.

A stúdió a döntését részben annak tulajdonítjuk, hogy a Marvel Studios március 8-ára időzítette az első női szuperhősfilmet, a Marvel kapitányt, míg március végén a Dumbo élőszereplős filmet látjuk a Disneytől. Bemutatóra az április hónap sem lett volna jó választás, hiszen 5-én érkezik a Shazam! szuperhősfilm, május elején pedig a Bosszúállók 4. Végül így esett a választás május utolsó napjaira, amikorra talán lecseng a nagy Marvel-őrület.

Búcsúként egy friss időjárás jelentés a filmből, amelyen Monster Zero tűnik fel a képernyőn. A név utalás a King Ghidorah nevű három fejű mutáns szörnyre, amit a Kong: Koponya-sziget végén láttunk, de nem ő lesz az egyetlen fenevad a filmben, hiszen Mothra és Rodan is harcba száll Godzillával.

Total
0
Shares
Previous Article
Thanos Végtelen háború

A Bosszúállók 4. első szinopszisa teljesen értelmezhetetlen

Next Article
Boba Fett

Mégis lesz Boba Fett-film!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!