king-of-the-monsters

Nagyon kemény szörnyháborúnak néz ki a Godzilla vs. Kong

Már egy ideje forog a 2014-es Godzilla második része, és tervezés alatt áll annak is a folytatása, ami a Godzilla vs. Kong nevet viseli.

Már egy ideje forog a 2014-es Godzilla második része, és tervezés alatt áll annak is a folytatása, ami a Godzilla vs. Kong nevet viseli.

Nem sok mindent tudunk a projektről, mindösszesen annyi ismert, hogy két klasszikus szörnyet, Kongot és Godzillát fogják összeereszteni a filmben. A rendezői székbe Adam Wingardot ültették, akivel legutóbb a ComingSoon oldalnak sikerült készíteni egy hosszabb interjút, amelyben a direktor kifejtette gondolatait a folytatásokról. Ebből mutatunk egy rövid részletet:

Godzilla sok feldolgozáson átesett már, volt mikor jó arcát mutatta, de akadt hogy rossz fiúként állították be, de konfliktus kirobbantójaként is megismertük már. Rengeteg dolgot tehetsz a hüllővel, de ezek nem egy alapvető történetre támaszkodnak, hanem inkább a szörny evolúciójára. És eddig az irány is rendben van, amit a fiúk csinálnak vele [a Godzilla 2.-ben]. Én csak a Godzilla 2.-nél kapcsolódtam be a történetbe, de amit eddig láttam, az rendben van. Klassz, mikor egyszerűen csak belevágunk, de egy bizonyos ponton igen is komolyan kell venni ezeket a nagy, vad fenevadakat a filmben, melyek a II. világháború és Hiroshima bombázása idején keletkeztek. Ha láttad az első filmet, az egy szomorú rész volt. Nyomasztó volt, ahogy bemutatták a szereplőt. A nap végén mindig emlékezni kell az okra, amiért itt tartunk, mert ez egy nagy katasztrófa következménye.

A rendező rávilágított arra is, hogy jóval többről fog szólni a film, minthogy összeeresszék a két szörnyet. Szeretne maradandó, emlékezetes filmet készíteni:

Komolyan akarom venni ezeket a szörnyeket. Azt akarom, hogy a szörnyek érzelmileg is hassanak a nézőre, ne csak az emberi karakterek. Ha módom van, akkor azt szeretném elérni, hogy könnycseppek jelenjenek meg a nézők szemében.

Egy kemény szörnyháborús film lesz. Őrült szörnyek küzdenek meg egymással, de a nap végére azt akarom, legyen érzelmi hatása is. El akarom érni, hogy érzelmeket váltsanak ki benned. Szerintem ez hatalmas lesz.

De még mielőtt King Kong csatlakozna a szörnyekhez, előtte bemutatják Gareth Edwards-féle Godzilla 2.-t a mozikban:

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghezvinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla 2. bemutatója 2019. március 22-én lesz, napra pontosan egy évre rá viszont jön a Godzilla vs. Kong.

Total
0
Shares
Previous Article

Egy önálló hutt Jabba film is szerepel a Lucasfilm tervei között

Next Article

Meghal Az Igazság Ligája egyik kulcsszereplője?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!