Wide Screen
Image default
Előzetesek

Igazi szörnyháborút látunk a Godzilla II – A szörnyek királya legújabb előzetesében

Egy héttel a Godzilla II – A szörnyek királya bemutatója előtt a Warner Bros. bemutatta végső előzetest, melyben a kaijuk egymást pofozzák.

Tényleg csak napok választják el a rajongókat, hogy lássuk a Királyt visszatérni, ám a 2014-es Godzilla résszel ellentétben itt tényleg a szörnyeké lesz a főszerep, ugyanis Godzilla nem egy, hanem legalább négy kaijuval kerül összetűzésbe, s köztük olyan legendás szörnyekkel, mint King Ghidorah, Mothra és Rodan is szerepet kap. Mike Dougherty rendező nem árulta el, hogy hány szörnyet számolhatunk majd össze az alkotásában, de az biztos, hogy látványos összecsapást tartogat a folytatás.

A múltkori végső előzetessel azt hittük be kell érnünk, azonban most közzétettek egy újabb előzetest, ami rengeteg új és látványos képsorral operál a bemutató előtt, de hogy ki nyeri a végső összecsapást, arra csütörtökig várnunk kell, ugyanis akkor mutatják be országszerte a Godzilla második részét.

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

Godzilla II – A szörnyek királya országos bemutatója május 30-án lesz.

Még több a témában...

KRITIKA: A régi város

Kévés Bence Mihály

Egy titokzatos ötödik titánt is látunk a Godzilla II – A szörnyek királyában?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2018] Mutatjuk az első képeket a Godzilla: King of the Monstersből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább