Wide Screen
Előzetesek

Büntet a Godzilla II. – A szörnyek királya végső előzetese

Igazi Titánok harcában lesz részünk a Godzilla II. – A szörnyek királyában, a kérdés már csak az, hogy ki fogja uralni a Földet, miután visszatértek ezek a szörnyek?

Igazi Titánok harcában lesz részünk a Godzilla II. – A szörnyek királyában, a kérdés már csak az, hogy ki fogja uralni a Földet, miután visszatértek ezek a szörnyek?

Miután Kínában is a világpremierrel egy időben kerül bemutatásra a Godzilla II. – A szörnyek királya mozifilm, annak apropóján a Warner Bros. stúdió egy végső előzetessel örvendeztette meg a rajongókat, melyben a legnagyobb Titánok esnek egymásnak, hogy végül csak egy maradjon, a király, aki uralma alá hajtja a Földet, ugyanakkor megnézve az új előzetest olyan félelmünk támadt, hogy már mindent láttunk az előzetesekből.

Ha a 2014-es Godzilla-film után kétségeid voltak, hogy filmvászonra lehet-e vinni ezeknek a félelmetes Titánoknak a történetet, akkor ajánljuk figyelmedbe a végső előzetest, ami mindent visz, talán még túlzásba is estek a stúdiónál, és csak remélni tudjuk, hogy a Warner nem vitte túlzásba a marketinget, s nem sokat árult el a Titánok harcából és a filmben látunk még olyan jeleneteket, amiket nem lepleztek le idő előtt az előzetesekben. A trailerben egymásnak esnek a Titánok, látjuk, ahogy Godzilla és a háromfejű King Ghidorah egymásnak rohan. És hogy mi a tét? Hát az egész bolygó, mert a film végén csak egy alfa szörny maradhat életben, többnek nincs helye ezen a bolygón.

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla II – A szörnyek királya országos bemutatója május 30-án lesz.

Még több a témában...

A Godzilla II – A szörnyek királya rendezője elárulta, miért Titánoknak, s nem Kaijuknak hívták a szörnyeket

Kévés Bence Mihály

A 2014-es Godzilla egyik kivágott jelenete arról tanúskodik, hogy a Toho-filmek a kánon részei

Vigh Martin

KRITIKA: Godzilla II – A szörnyek királya

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat