Wide Screen
Image default
Filmek

A Godzilla II: A szörnyek királya másik két titánt is bemutat

A Godzilla II.: A szörnyek királya előzményképregénye felfedte a film eddig eltitkolt másik két titánját is.

A Godzilla II.: A szörnyek királya előzményképregénye felfedte a film eddig eltitkolt másik két titánját is.

Az utóbbi időben több pletykát is olvashattunk, hogy a Godzilla II: A szörnyek királya a címszerelőn, King Ghidorán, Mothrán és Rodanen kívül más titánokat is bemutat, azonban csak most nyertek megerősítést ezek a hírek. A film egyik előzményképregénye leplezett le két új szörnyet a folytatásból, azonban azt nem lehet továbbra sem tudni, hogy kik lesznek ezek az új titánok.

A 2014-ben bemutatott Godzilla két Kaiju-t mutatott be, ezzel szemben a folytatásban legalább négy szörnyet láthatnak a rajongók, ám szemfülesek a második előzetesben már felfigyeltek más lényekre is, akiket próbáltak titokban tartani. A Gormaru Island Facebook-oldal jelentett be egy név nélküli titánt a filmből, akit az előzményképregény borítóján is láthatunk, amit Arvid Nelson író és Drew Edward illusztrátor Godzilla: Aftershock címen adott ki. Ugyan a regény megerősített más titánokat is a filmben, de azt nem tudni, hogy ezekkel csak a képregény lapjain találkozhatunk, vagy esetleg a filmben is felbukkannak majd.

Godzilla Aftershock

Kíváncsian várjuk tehát, hogy kik lehetnek ezek az új titánok, akikről továbbra is nagy a titkolózás. Egy teória szerint, ami a második előzetes után kapott szárnyra úgy szól, hogy Kumonga is szerepet is a folytatásban. A titán az 1967-es filmben már feltűnt a mozikban. A másik Anguirus lehet, aki az első Kaiju volt, akivel 1955-ben Godzilla összetűzésbe került. Nem kizárt az sem, hogy a Godzilla II: A szörnyek királya megágyaz a harmadik résznek, melyben Destoroyah lehet a címszereplő ellenlábasa.

Még több a témában...

A Godzilla II – A szörnyek királya rendezője elárulta, miért Titánoknak, s nem Kaijuknak hívták a szörnyeket

Kévés Bence Mihály

A 2014-es Godzilla egyik kivágott jelenete arról tanúskodik, hogy a Toho-filmek a kánon részei

Vigh Martin

KRITIKA: Godzilla II – A szörnyek királya

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat