Wide Screen
Image default
Filmek

Egy titokzatos ötödik titánt is látunk a Godzilla II – A szörnyek királyában?

Lehet, hogy a Godzilla II – A szörnyek királya második előzetesében egy titokzatos ötödik titánt is láttunk?

Lehet, hogy a Godzilla II – A szörnyek királya második előzetesében egy titokzatos ötödik titánt is láttunk?

2014-ben Gareth Edwards rendező elindította a Godzilla franchise következő installációját, s ezzel megágyazva egy szörnyuniverzumnak. Ugyan az első rész nem aratott elsöprő sikert a rajongók és kritikusok körében, de ez nem szegte kedvét a stúdiónak, hogy folytatásokat készítsen.

Röviddel a Godzilla bemutatója után a Warner Bros. és a Legendary Pictures stúdió megerősítette, hogy Godzillával az élén szörnyuniverzumot építenek, és zöld lámpát kapott a Godzilla folytatása, benne Mothra, Rodan és Ghidorah titánokkal. Azonban a Godzilla második része előtt még elkészítettek egy előzményfilmet Kong-gal a főszerepben, hiszen az óriásmajom is a szörnyuniverzum része lesz, és 2020-ban Godzilla Konggal közösen tér vissza a mozivászonra.

A Godzilla II – A szörnyek királya első trailerét a San Diego-i Comic-Conon mutatták be a nagyérdeműnek, azt követte télen a második, ami teljes egészében bemutatta nekünk a három új titánt, amiknek megjelenésük pontosan olyan, ahogy a Toho ábrázolta őket gyerekkorunkban. Többen is úgy gondolják, hogy Mothra, Rodan és Ghidorah mellett másik két szörnyet is láttunk az előzetesben, amit eddig ügyesen elhallgattak a rajongók elől. Az egyik új titán Kumonga lehet, a másik pedig Anguirus, ami nem mellesleg Dougherty rendező egyik kedvence is.

Anguirus

Michael Dougherty rendező a CinemaToday Japan oldalnak adott interjúban arról beszélt, hogy személyes kedvence Anguirus, de MechaGodzilla és Biollante is nagy kedvence. Ugyanakkor a rendező azt is elárulta, hogy amennyiben lehetőséget kap egy másik Godzilla-film elkészítésére – ami feltételezhetően a Godzilla 3 jelenti -, akkor Biollantéval és Gigannal egészen biztosan találkozunk. Tudjuk, hogy a Godzilla második részében MechaGodzilla nem szerepel, és Biollantét a harmadik részre tartogatják, ebből arra következtethetünk, hogy nagy valószínűséggel Anguirust láttuk az előzetesben kiemelkedni a földből. A stúdió hivatalosan nem erősített meg más titánokat a Godzilla II – A szörnyek királyában, de ez még semmit sem jelent.

Még több a témában...

A Godzilla II – A szörnyek királya rendezője elárulta, miért Titánoknak, s nem Kaijuknak hívták a szörnyeket

Kévés Bence Mihály

A 2014-es Godzilla egyik kivágott jelenete arról tanúskodik, hogy a Toho-filmek a kánon részei

Vigh Martin

Hónapokkal eltolták a Godzilla vs. Kong bemutatóját 2020 tavaszáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat