Godzilla

[SDCC2018] Godzilla: King of the Monsters első bannere és teasere megérkezett

Egyre valószínűbb, hogy a Comic-Conon bemutatják a Godzilla: King of the Monsters első előzetesét, amihez most érkezett egy teaser trailer is.

Egyre valószínűbb, hogy a Comic-Conon bemutatják a Godzilla: King of the Monsters első előzetesét, amihez most érkezett egy teaser trailer is.

Az első hivatalos képeket nem olyan rég mutatták be a 2014-es Godzilla folytatásából, most viszont a San Diego-i Comic-Conon bemutatták az első óriásplakátot és egy teaser trailert, ami azt sugallja, hogy napokon belül várható az első előzetes is.

Mindkét most bemutatott marketinganyagon a Stranger Things fiatal sztárját, Millie Bobby Brownt látjuk, aki egy Madison Russell nevezetű kulcsszereplő lesz a várva várt folytatásban, de hogy milyen szerepet szánnak az ifjú szereplőnek, azt nem árulták el a készítők, mint ahogy azt sem, hogy konkrétan miről fog szólni a második rész. Természetesen azt megtudtuk, hogy Godzilla több mutáns szörnnyel is összetűzésbe kerül, de ennél többet nem árultak el. A teaserben a kis srác a Monorch nevezetű vállalattal próbálja felvenni a kapcsolatot, de ahogy hallható a vonal túloldalán, kitört a háború a szörnyek között.

Reach Monarch

MBB (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés,

Gareth Edwards rendező 2014-es Godzilla része, valamint a Kong: Koponya-sziget után a Godzilla: King of the Monsters lesz a MonsterVerse stúdió harmadik filmje, és a történet szerint:

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla: King of the Monsters bemutatója 2019. május 31.-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[SDCC 2018] Bemutatták az első hivatalos Aquaman posztert

Next Article

Végre bemutatták az Overlord első előzetesét!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!