Főoldal Filmek [SDCC 2018] Mutatjuk az első képeket a Godzilla: King of the Monstersből
Filmek

[SDCC 2018] Mutatjuk az első képeket a Godzilla: King of the Monstersből

Jövő héten rajtol a 2018-as San Diegoi-i Comic-Con, de már most szállingóznak az érdekességek a helyszínről, köztük a Godzilla: King of the Monsters folytatásról.

726
Godzilla

Jövő héten rajtol a 2018-as San Diegoi-i Comic-Con, de már most szállingóznak az érdekességek a helyszínről, köztük a Godzilla: King of the Monsters folytatásról.

Ma reggelre már megosztottak velünk egy kis érdekességet Gareth Edwards 2014-es Godzilla folytatásáról, most azonban újabb részletet osztottak meg a rajongókkal. Az Entertainment Weekly jóvoltából megérkeztek az első hivatalos képek a filmből, melyek között először vehetjük szemügyre a behemótot, Godzillát, akit négy éve nem láttunk.

Az első fényképen Godzilla jellegzetes iontöltetes csóváját látjuk az égbe emelkedni, amivel talán a háromfejű szörnyet próbálja meg levadászni, merthogy a filmben King Ghidorah, Mothra és Rodan is szerepelni fog. A második képen már Dr. Emma Russell (Vera Farmiga) tudós karaktert és az ő lányát Madisont (Millie Bobby Brown) látjuk. Michael Dougherty rendező korábban úgy fogalmazott, hogy a két karaktert egy titkos szervezet elrabolja, hogy felhasználja a náluk rejlő tudást. Itt könnyen meglehet, hogy arra az eszközre célzott a rendező, amivel irányítani lehet ezeket a halálos szörnyeket.

A Godzilla: King of the Monsters bemutatója 2019. május 31-én lesz az USA-ban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...