king-of-the-monsters

Vera Farminga megdöbbentő részletet osztott meg a Godzilla: King of the Monstersről

Vera Farminga színésznő kulcsfontosságú karaktert játszik a Godzilla: King of the Monsters című folytatásban.

Vera Farminga színésznő kulcsfontosságú karaktert játszik a Godzilla: King of the Monsters című folytatásban.

A 2014-es Godzilla második részének forgatásával egy ideje már végeztek, így lassan itt az ideje, hogy lássunk is belelő valamit. Azonban mielőtt előzetest mutatnának be, Farmiga színésznő egy fontos részletre hívta fel a rajongók figyelmét, amivel a japán feldolgozásokban már találkozhattak a széria szerelmesei. Vera Farmiga egy paleobiológust alakít majd a folytatásban, akit Dr. Emma Russellnek hívnak. A karakter rájött arra, miként lehet kapcsolatba lépni ezekkel a félelmetes fenevadakkal, köztük Godzillával és így akár irányítani is képes lesz őket.

A Metro készített egy interjút a színésznővel, ahol ezekről mesélt:

Kidolgozta annak módját, hogyan lehet kapcsolatba lépni a lényekkel és kontrollálni őket a szonár segítségével. Tehát ő [Dr. Emma Russell] egy DJ a szörnyeknek. Godzilla számomra nem egy film a szörnyekről. Ez egy film, ami arról szól, hogyan mentsük meg a környezetet. Amikor kézbe kaptam a forgatókönyvet, akkor ez volt az, ami megfogott, és a példaértékű lehet számomra.

Michael Dougherty rendező filmjét az eredeti tervek szerint 2019 márciusában mutatták volna be a mozikban, azonban a Legendary stúdió jobbnak látta, ha Godzillát nem küldik harcba a Marvel kapitánnyal, hanem egy biztos pontra tolják, ahol valóban Godzilla lehet az úr. Így a Godzilla: King of the Monsters bemutatója 2019. május 31-ére került át.

Total
0
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Kiválasztották a Fekete Özvegy rendezőjét!

Next Article
Godzilla

[SDCC 2018] Mutatjuk az első képeket a Godzilla: King of the Monstersből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!