x
Filmek

Befejeződött a Godzilla: King of the Monsters forgatása

Mike Dougherty rendező Twitteren jelentette be, hogy leforgatták a Godzilla: King of the Monsters folytatást.

Befejeződött a Godzilla: King of the Monsters forgatása
  • Publishedszeptember 27, 2017

Mike Dougherty rendező Twitteren jelentette be, hogy leforgatták a Godzilla: King of the Monsters folytatást.

Néhány nappal azután, hogy Michael Dougherty vitatott képet osztott meg Godzilláról – a rajongók azóta is vitatkoznak azon, hogy mit látunk a képen, többen úgy gondolják, hogy valamiféle testpáncél látható Godzillán, ami a szörnyek elleni harcben lesz előnyére -, aki most újra telefonja után nyúlt, hogy eleresszen egy tweetet: befejezték a Godzilla: King of the Monsters forgatását.

Dougherty újabb nyomokat hagyott hátra. Most éppen egy USS Scorpion sapkát felejtett a munkaasztalon, ami ismét egy rejtélyes utalás lehet a folytatásra. A USS Scorpion egyike azon két amerikai nukleáris tengeralattjárónak, mely jelenleg is az óceán mélyén vesztegel. Vajon a tengeralattjáró szerepet játszik majd a Godzilla második részében?

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

Jelen állás szerint a Godzilla: King of the Monsters bemutatója 2019. március 22-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.