Wide Screen
Image default
Filmek

Az első hivatalos fénykép az Avatar 2. forgatásáról

A Pandora bolygó jövő generációját láthatjuk az Avatar 2. első hivatalos fényképén.

James Cameron és stábja néhány napja fogott bele az Avatar 2.-be, de máris kaptunk egy kulisszák mögötti képet, amely az új szerepelőket, a gyerekeket hivatott bemutatni. És hogy kik lesznek ők, hát Jake és Neytiri gyerekei.

Az Entertainment Weekly mutatta be az első képet a folytatásokról, melyen Jake Sully (Sam Worthington) és Neytiri (Zoe Saldana) gyerekeit látjuk, akik egy másik Na’vik törzs tagjai, akiket Metkayina-nak hívnak. Nagyon úgy fest, hogy valamennyien kulcsszerepet játszanak majd James Cameron csillagászati összegből készülő négy Avatar-filmjében.

A képen egyetlen színész van, aki minden bizonnyal nem fiatal Na’vit fog játszani, ő pedig balról a harmadik, Jack Champion. A vezető producer, Jon Landau elárulta, hogy Champion karakterét Javier „Spider” Socorronak hívják, és gyerekek nagyon fontos szerepet játszanak a történetben:

Korábban soha nem voltak ilyen fiatal szereplők, ami másfajta energiával tölti meg a filmet. Ők képviselik a jövő generációját Pandorának, és nagyon fontos szerepet játszanak – nem csak az Avatar 2.-ben, hanem az összes többi folytatásban.

Még több a témában...

Úgy tűnik, hogy A gyűjtő is visszatér a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

Valaki elkotyogta visszatérését a Bosszúállók 4.-re?

Kévés Bence Mihály

Többen, köztük Marvel kapitány, s az Őrzők is megerősítést kaptak a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább