Wide Screen
Image default
Filmek

Jövőre két Kingsman-film is készül a sorozat mellett

Matthew Vaughn rendező a napokban elárulta, hogy jövőre két Kingsman-film is készül, az előzmény és a folytatás.

Matthew Vaughn rendező a napokban elárulta, hogy jövőre két Kingsman-film is készül, az előzmény és a folytatás.

Örülhetnek a Kingsman franchise rajongói, hiszen az elmúlt napokban megjelent hírrel ellentétben Töki előbb visszatérhet a franchiseba, mint azt gondoltuk. Matthew Vaugn rendező a Collidernek elárulta, a Kingsman előzményfilm korokon átívelő történetet mesél majd el, mindezt a kémthriller motívumai helyett „drámába öltöztetve”, miközben a teljes történetet a Kingsmanek szemszögéből mesélik el. Azonban nem várakoztatják meg azokat a rajongókat sem, akik inkább akciójelenetekre szavaznak, hiszen érkezik a Kingsman: Az aranykör folytatása is Tökivel (Taron Egerton) a főszerepben.

A terv az, hogy januárban kezdik filmezni a spin-offot, hogy utána májusban rögtön Az aranykör folytatásán munkálatain dolgozzanak. Vaughn jelenleg a Kingsman 3. rész forgatókönyvén dolgozik, és úgy gondolja, hogy május végén, júniusban már teljes mellbedobással azon a filmen dolgozhatnak.

Ugyanakkor a rendezőtől azt is sikerült megtudni, hogy a két filmmel párhuzamosan dolgoznak egy Kingsman-sorozaton is, amiről az elmúlt időben annyi mindent lehetett olvasni. Minden jel arra utal, hogy létrejön a Kingsman univerzum, ami egészen más oldalról mutatja be nekünk a kémeket, mint ahogy tette azt az első Kingsman-film, vagy egy másik nagy franchise, a James Bond.

Ezzel együtt az is kiderült, hogy kik lehetnek az előzményfilm szereplői. A hírek szerint Daniel Brühl, Rhys Ifans és Charles Dance színészek már tárgyalnak a spin-off szerepükről, de ezt a rendező se nem cáfolta, se nem kommentálta.

A következő Kingsman-film bemutatója 2019. november 8-án lesz.

Még több a témában...

Új előzetest kapott a King’s Man: A kezdetek, ami feltárja a titkos szolgálat eredetét

Kévés Bence Mihály

A csodálatos Pókemberben félelmetesebben is kinézhetett volna a Gyík

Kévés Bence Mihály

Megkezdődött a The Falcon and the Winter Soldier forgatása

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat