Jövőre két Kingsman-film is készül a sorozat mellett

Matthew Vaughn rendező a napokban elárulta, hogy jövőre két Kingsman-film is készül, az előzmény és a folytatás.

Matthew Vaughn rendező a napokban elárulta, hogy jövőre két Kingsman-film is készül, az előzmény és a folytatás.

Örülhetnek a Kingsman franchise rajongói, hiszen az elmúlt napokban megjelent hírrel ellentétben Töki előbb visszatérhet a franchiseba, mint azt gondoltuk. Matthew Vaugn rendező a Collidernek elárulta, a Kingsman előzményfilm korokon átívelő történetet mesél majd el, mindezt a kémthriller motívumai helyett „drámába öltöztetve”, miközben a teljes történetet a Kingsmanek szemszögéből mesélik el. Azonban nem várakoztatják meg azokat a rajongókat sem, akik inkább akciójelenetekre szavaznak, hiszen érkezik a Kingsman: Az aranykör folytatása is Tökivel (Taron Egerton) a főszerepben.

A terv az, hogy januárban kezdik filmezni a spin-offot, hogy utána májusban rögtön Az aranykör folytatásán munkálatain dolgozzanak. Vaughn jelenleg a Kingsman 3. rész forgatókönyvén dolgozik, és úgy gondolja, hogy május végén, júniusban már teljes mellbedobással azon a filmen dolgozhatnak.

Ugyanakkor a rendezőtől azt is sikerült megtudni, hogy a két filmmel párhuzamosan dolgoznak egy Kingsman-sorozaton is, amiről az elmúlt időben annyi mindent lehetett olvasni. Minden jel arra utal, hogy létrejön a Kingsman univerzum, ami egészen más oldalról mutatja be nekünk a kémeket, mint ahogy tette azt az első Kingsman-film, vagy egy másik nagy franchise, a James Bond. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

Ezzel együtt az is kiderült, hogy kik lehetnek az előzményfilm szereplői. A hírek szerint Daniel Brühl, Rhys Ifans és Charles Dance színészek már tárgyalnak a spin-off szerepükről, de ezt a rendező se nem cáfolta, se nem kommentálta.

A következő Kingsman-film bemutatója 2019. november 8-án lesz.

Total
6
Shares
Previous Article

Megjelent egy koncepciós rajz Thanosról a Végtelen háború terveiből

Next Article
The Mandalorian

Joe Russo dicséri Jon Favreau The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozatát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!