Wide Screen
Image default
Filmek

Töki nem tér vissza a Kingsman harmadik részében

Taron Egerton megerősítette egy interjúban, hogy nem látjuk Tökit a már bejelentett Kingsman franchise harmadik részében.

Taron Egerton megerősítette egy interjúban, hogy nem látjuk Tökit a már bejelentett Kingsman franchise harmadik részében.

Taron Egerton Töki nevezetű karakterével a Kingsman: A titkos szolgálat című első részben találkoztunk, ahol még csak másodhegedűs volt Colin Firth Harry Hart nevű szereplő mellett, majd tavaly bemutatott Kingsman: Az aranykörben már ő kapta a vezetőszerepet, azonban egy frissen készített interjúból megtudtuk, hogy harmadik részben nem tér vissza a nagyképernyőre. Egerton a Yahoo Movienak adott interjújából az is kiderült, hogy a franchise teljesen új irányt vesz, és nem fogják más színésszel helyettesíteni karakterét, sőt, még nem búcsúzunk végleg Tökitől, csak…

Nem jelenti azt, hogy még valaha nem leszek újra a Kingsmanben. Néhány nappal ezelőtt találkoztam Matthewval, az üzletben még mindig szorosan együtt dolgozunk, de a következő kalandja abban a világban nélkülem készül.

Ugyanakkor a színész elárulta a rajongóknak, hogy bár a harmadik rész Töki nélkül készül el, de még találkozni fogunk a karakterrel, nem kell temetnünk. Ez is azt erősíti, hogy a stúdiónak komoly tervei vannak a Kingsman franchisezal.

Az új ötlete elképesztően izgalmas. Szomorú vagyok, hogy nem veszek részt abban a kalandban, de nem utoljára láttátok Tökit.

A Kingsman egy brit kémszervezet, akik minden erőfeszítést megtesznek a gonosztevők ellen, és olykor még átruccannak az Államokba is, hogy összefogjanak a Statesmanekkel és közös erővel fékezzék meg a világuralomra törő rosszfiúkat. Talán sokan nem tudják, de ezzel a névvel egy képregénysorozatot is kiadtak, amit Mark Millar készített. A 20th Century Fox elárulta, hogy a Kingsman 3. folytatás két új hőst is felvonultat, egy Conrad nevű tinit és egy felnőtt mentort, és már azt is tudjuk, hogy mikor kerül mozikba a következő kaland.

Még több a témában...

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Kévés Bence Mihály

Taron Egerton végre reagált a pletykákra, miszerint ő lehet az új Rozsomák a Disneynél

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Rocketman

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat