Megvan, hogy mikor érkezik a Kingsman 3.

Nem sokkal azután, hogy megerősítették a Kingsman franchise harmadik részét, bemutatódátumot is kapott.

Nem sokkal azután, hogy megerősítették a Kingsman franchise harmadik részét, bemutatódátumot is kapott.

A Kingsman első részét még 2014-ben mutatták be, ami rögtön elsöprő sikert aratott a kémfilmek és az akciófilmek szerelmesei táborában. Matthew Vaughn rendező filmje elsöprő sikert aratott a szuperhősfilmek korában, amihez még egy aprócska angol humort is társítottak. A sikerhez hozzájárult a szokatlan kamerahasználat is, ami egyfajta új perspektívából filmezte a szereplőket, és igen, ki ne emlékezne arra a bizonyos templomos jelenetre, melyben szünet nélkül láttuk Colin Firth mészárlását.

Most Jeff Bock véleménye szerint hamarosan újabb résszel drukkolnak elő az angol Kingsmanek, hiszen érkezik a franchise harmadik darabja. Sőt, ahogy korábban fogalmaztak a készítők, tervben van több spin-off rész is, mely az egyes főszereplők külön kalandjára fókuszál majd, így abban is reménykedhetünk, hogy még több Colin Firth-stös jelenetet kapunk.

Az Echibitor Relations nevű Twitter-fiók erősített meg egy készülő, eddig név nélküli Kingsman-filmet, amit bő egy év múlva, 2019 novemberében mutatnak be a mozikban. Az írói és rendezői teendőket ezúttal is Matthew Vaughn látja el, aki az első két részt is jegyezte és készítette.

A harmadik rész cselekményéről nem tudni semmit, jó kérdés, hogy ezúttal merre látogatnak el az ügynökök, miután a második részben két kultúra képviselőit, a Kingsmanek és a Statemanek találkozásának lettünk szem és fültanúi. Az amerikai ügynökség bevonása egyfajta lendületet hozott a franchise életébe, a szereplők szókimondó, szórakoztató tagjai voltak a történetnek, kíváncsian várjuk, hogy a harmadik részre visszatér-e akár Tequila ügynök (Channing Tatum), akár Ginger (Halle Berry).

Total
3
Shares
Previous Article

Joaquin Phoenix sminkben a Joker próbafelvételén

Next Article
Gyerekjáték

Már forog a Gyerekjáték legújabb feldolgzása, íme az első kép Chuckyról

Related Posts