Wide Screen
Image default
Filmek

Több új nemzetközi IMAX posztert is bemutattak a Zsivány Egyes spin-offhoz

Hiába mutatták be héten az utolsó teljes értékű előzetest a filmhez, újabb promóciás anyagot adtak ki a következő Star Wars filmhez.

Hiába mutatták be héten az utolsó teljes értékű előzetest a filmhez, újabb promóciás anyagot adtak ki a következő Star Wars filmhez.

Több IMAX plakátot is összegyűjtött a ComicBook.com nevezetű külföldi oldal, melyekkel hamarosan találkozhatnak majd a rajongók a mozikban, ugyanis csak hetek választanak el bennünket a következő Star Wars filmtől, ami a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet lesz.

A két stúdió, a Disney és a Lucasfilm reklámozás tekintetében a film utolsó szakaszába ért, s ennek apropóján az egyik legnagyobb külföldi szaklapban, az Empire Magazine-ban új képek jelentettek meg a filmből, melyen Bodhi Rook (Riz Ahmed) és az Jedha bolygó harcosai, a Lázadók láthatóak: Baze Malbus (Wen Jiang) és Chirrut Imwe (Donnie Yen).

Empire Magazine-os képek:

IMAX poszterek:

A Zsivány Egyes rendezője Gareth Edwards, aki olyan filmsztárokkal dolgozott együtt, mint Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen vagy Forest Whitaker. A filmért felelős személyek Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, vezető produceri posztot John Knoll és Jason McGatlin tölti be, míg a film forgatókönyvét Chris Weitz és Tony Gilroy alkotta meg John Knoll és Gary Whitta történetéből.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hazai bemutatója december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Még több a témában...

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Mulan

Orosz Ferenc

John Boyega szerint a Disney hibáztatható, amiért a diverz karaktereket félreállították

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat