Több új nemzetközi IMAX posztert is bemutattak a Zsivány Egyes spin-offhoz

Hiába mutatták be héten az utolsó teljes értékű előzetest a filmhez, újabb promóciás anyagot adtak ki a következő Star Wars filmhez.

Hiába mutatták be héten az utolsó teljes értékű előzetest a filmhez, újabb promóciás anyagot adtak ki a következő Star Wars filmhez.

Több IMAX plakátot is összegyűjtött a ComicBook.com nevezetű külföldi oldal, melyekkel hamarosan találkozhatnak majd a rajongók a mozikban, ugyanis csak hetek választanak el bennünket a következő Star Wars filmtől, ami a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet lesz.

A két stúdió, a Disney és a Lucasfilm reklámozás tekintetében a film utolsó szakaszába ért, s ennek apropóján az egyik legnagyobb külföldi szaklapban, az Empire Magazine-ban új képek jelentettek meg a filmből, melyen Bodhi Rook (Riz Ahmed) és az Jedha bolygó harcosai, a Lázadók láthatóak: Baze Malbus (Wen Jiang) és Chirrut Imwe (Donnie Yen).

Empire Magazine-os képek:

IMAX poszterek:

A Zsivány Egyes rendezője Gareth Edwards, aki olyan filmsztárokkal dolgozott együtt, mint Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen vagy Forest Whitaker. A filmért felelős személyek Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, vezető produceri posztot John Knoll és Jason McGatlin tölti be, míg a film forgatókönyvét Chris Weitz és Tony Gilroy alkotta meg John Knoll és Gary Whitta történetéből.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hazai bemutatója december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

A Fox több Marvel filmet is bejegyezett, köztük lehet a Deadpool 2. Érkezik az Avatar 2?

Next Article

Elkészültek A Kaptár: Utolsó fejezet magyar plakátjai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!