Főoldal Filmek Edward James Olmos karakterét teljesen kivágták a Predator – A ragadozóból
Filmek

Edward James Olmos karakterét teljesen kivágták a Predator – A ragadozóból

Edward James Olmos karakterét Shane Black teljes egészében kivágta a Predator – A ragadozóból.

724
Ragadozó

Edward James Olmos karakterét Shane Black teljes egészében kivágta a Predator – A ragadozóból.

A Slashfilm utánajárt a dolognak, és megtudta, hogy Shane Black a Predator reboot utómunkája során Edward James Olmos színész karakterét kivágta a folytatásból, merthogy a 20th Century Fox állítása szerint a film túl hosszúra nyúlt. Olmos egy négycsillagos tábornokot játszott volna a filmben, de a történet szempontjából szerepe nem volt releváns, így  Shane Black kénytelen volt meghozni a nehéz döntést. Az FX shownak adott interjúban a színész így fogalmazott:

Nem vagyok benne a műsorban. Túl hosszú volt, ezért a karakterem kivágták a filmből, mert fél órával vagy 45 perccel hosszabb volt a végső vágás a kelleténél. Tehát megértem, hogy miért vágtak ki. Kedvesek voltak, mert felhívtak engem, és közölték a hírt: „Hé, nagyon rossz érzésünk van, tudod?”

Nemrég Black a Collidernek azt is elárulta, hogy miért döntöttek úgy, hogy a film harmadik felvonását teljes egészében újraveszik.

Ha minden kis apróságot megakarsz csinálni ebből a rengeteg pénzből, akkor valószínűleg nappal kell forgatnod, mert éjszaka tiltva lesz. Bocsánatunkra, különösképpen én hibáztam, mert amikor visszanéztem a nappali jelenetet, a film egyik csúcspontját, akkor vettem észre, hogy nem néz ki valami jól. Nem néz ki ijesztőnek a nappal felvett jelenet. Ezután úgy döntöttünk, hogy átírjuk a történetet, visszatérünk a helyszínre, és arra koncentráltunk, hogy az ijesztő részeket éjszaka vegyük fel. Szó szerint különbség van az éjszakai és a nappali részek között. Minden olyan részt, amit fényes nappal forgattunk, azokat újravettük sötétben.

Így már érthető, hogy a stúdió miért döntött az újraforgatás mellett, és még ha aggódtunk is egy picit a film minősége miatt, erre semmi okunk nincs, hiszen a Vasember 3. rendezője nem hibázott nagyot az elmúlt években. Shane Black karrierje forgatókönyvíróként kezdődött, azonban az elmúlt évtizedben lassan rendezővé avanzsálódott, így esett rá a választás és Fred Dekkerre, akivel közösen írták a Predator – A ragadozó szkriptjét. Black korábban megerősítette, hogy az új rész nem indítja újra a franchiset, figyelembe veszi az első két rész cselekményét. De a filmből arra is választ kapunk, hogy miért csak egyes számban szerepel a Ragadozó a címben, mint ahogy azt is megtudtuk, hogy egy amerikai kisvárosban játszódik a történet egy része.

A kamera túloldalán a Logan – Farkasból ismert Boyd Holbrook, Trevante Rhodes (Holdfény), Jacob Trembley (A szoba, Az igazi csoda), Keegan-Michael Key (Holnapolisz), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis), Sterling K. Brown (Rólunk szól), Alfie Allen (Trónok harca), Thomas Jane (The Mist), Augusto Aguilera, Jake Busey – ő lesz a kapcsolat a második és a mostani rész között – és Yvonne Strahovski (A szolgálólány meséje).

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Olivia Munn
Filmek

Olivia Munn visszaemlékezett Bryan Singer furcsa viselkedésére az X-Men: Apokalipszis forgatásán

Bryan Singer több alkalommal is bizonyította, hogy csapnivaló filmrendező, majdhogynem lehetetlen vele...