Főoldal Előzetesek Chris Pratt egy rémisztő idegenfaj ellen küzd a The Tomorrow War végső előzetesében
Előzetesek

Chris Pratt egy rémisztő idegenfaj ellen küzd a The Tomorrow War végső előzetesében

Végre a szörnyeket is láthatjuk Chris Pratt szörnyfilmjében.

336

Chris Pratt harminc évet utazik előre az időben, hogy megmentse a világot, de ezúttal nem a dinoszauruszokkal és szuperhősökkel kerül összetűzésbe, hanem egy gyilkos idegen fajjal, a tét pedig nem kevesebb, mint az emberiség jövője. Egy tanár szerepét ölti magára, akit harminc évet utazik előre a jövőbe, hogy legyőzzék az idegen inváziót.

Chris McKay által rendezett sci-fi akciófilmet eredetileg tavaly decemberben mutatták volna be a nagyérdeműnek, de a Paramount Pictures törölte a premiert a koronavírus-járvány miatt, majd egy bölcs döntéssel átadta a terjesztési jogot az Amazon Prime streamingszolgáltatónak, így a mozik helyett, online debütál majd a film nyáron. A Chris Pratt nevével fémjelzett film nemzetközi terjesztési joga bő 200 millió dollárért kelt el. Tavasszal már kaptunk egy rövid teaser előzetest, majd ezt követően a nagy előzetest is bemutatták, a héten pedig a végső előzetest is megkaptuk.

A korábbi videókban már kaptunk ízelítőt ezekből a rémségekből, a héten bemutatott végső trailer lerántotta a leplet erről a gyilkos idegen fajról. Nemcsak gyorsak és vérszomjasok ezek a dögök, de még repülni is képesek, egyszóval nem lesz könnyű dolguk a Forestereknek és az önkéntes katonáknak, amikor a csapat megérkezik 2051-be. De szerencsére a küldetés során csatlakozik a csapathoz egy briliáns tudós Yvonne Strahovski alakításában, akiről úgy hírlik, hogy az emberiség túlélésének kulcsát tarthatja a kezében, illetve a sztori bonyolítása végett az elhidegült apja (J.K. Simmons), akinek minden bizonnyal megenyhül majd szíve a sok megpróbáltatás alatt, s a történet összehozza majd az apját a lányával.

A főszereplőt alakító Pratt oldalán mások mellett feltűnik még Yvonne Strahovski, Edwin Hodge, Betty Gilpin, Keith Powers, Sam Richardson, J. K. Simmons, Theo Von, Jasmine Mathews, Mary Lynn Rajskub, Olaolu Winfunke, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche, Alexis Louder, valamint Mike Mitchell.

A filmet július 2-án fogják bemutatni az Amazon Prime streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Reacher
Sorozatok

Lee Child egyik legnépszerűbb könyvét dolgozza fel a Reacher 3. évada

A Reacher visszatér a 3. évaddal, amely az egyik legjobb könyv alapján...

Fallout
Előzetesek

Az Amazon egy előzetessel mutatta be a Fallout poszt-apokaliptikus világát

Végre láthatjuk, milyen lesz a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja.