The Tomorrow War

A The Tomorrow War előzetesében Chris Pratt egy tanárt alakít, aki azért harcol, hogy megmentse az emberiséget

Chris Pratt a földönkívüliekkel harcol legújabb filmjében.

A Jurassic World és A galaxis őrzői franchise után Chris Pratt ezúttal nem a dinoszauruszokkal és szuperhősökkel, hanem egy gyilkos idegen fajjal kerül összetűzésbe, a tét pedig nem kevesebb, mint az emberiség jövője. Egy tanár szerepét ölti magára, akit harminc évet utazik előre a jövőbe, hogy legyőzzék az idegen inváziót.

A küldetés során csatlakozik a csapathoz egy briliáns tudós Yvonne Strahovski alakításában, akiről úgy hírlik, hogy az emberiség túlélésének kulcsát tarthatja a kezében, illetve a sztori bonyolítása végett az elhidegült apja (J.K. Simmons), akinek minden bizonnyal megenyhül majd szíve a sok megpróbáltatás alatt, s a történet összehozza majd az apját a lányával.

Chris McKay által rendezett sci-fi akciófilmet eredetileg tavaly decemberben mutatták volna be a nagyérdeműnek, de a Paramount Pictures törölte a premiert a koronavírus-járvány miatt, majd egy bölcs döntéssel átadta a terjesztési jogot az Amazon Prime streamingszolgáltatónak, így a mozik helyett, online debütál majd a film nyáron. A Chris Pratt nevével fémjelzett film nemzetközi terjesztési joga bő 200 millió dollárért kelt el. Egy hónapja már kaptunk egy rövid teaser előzetest ebből a hihetetlen kalandból, ahogy arra Pratt tegnap utalt a trailer bemutató előtt.

A főszereplőt alakító Pratt oldalán mások mellett feltűnik még Yvonne Strahovski, Edwin Hodge, Betty Gilpin, Keith Powers, Sam Richardson, J. K. Simmons, Theo Von, Jasmine Mathews, Mary Lynn Rajskub, Olaolu Winfunke, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche, Alexis Louder, valamint Mike Mitchell.

A filmet július 4-én, A függetlenség napján fogják bemutatni az Amazon Prime szolgáltatón.

Total
20
Shares
Previous Article
Metro-Goldwyn-Mayer

Az Amazon közel 9 milliárd dollárért megvette az MGM stúdiót és vele olyan címeket, mint a James Bond, a Rocky vagy a Tomb Raider

Next Article
Bob Iger

Bob Iger azt akarta, hogy a Disney megvásárolja a Warner Bros. stúdiót 2016-ban

Related Posts