x
Előzetesek

Chris Pratt főszereplésével befutott a The Tomorrow War teaser előzetese

Chris Pratt a földönkívüliekkel harcol legújabb filmjében.

  • Publishedáprilis 28, 2021

A Jurassic World és A galaxis őrzői franchise után Chris Pratt ezúttal nem a dinoszauruszokkal és szuperhősökkel, hanem egy gyilkos idegen fajjal száll szembe, a tét pedig nem kevesebb, mint az emberiség jövője. Bár nagy várakozás előzi meg a bemutatót, és az elmúlt napokban is csepegtették az információkat a filmről, a nagy előzetesre még egy napot várnunk kell. Az első képek után mára vártuk a trailert, de csak egy sneak peeket osztottak meg este.

Az este alatt az Amazon Prime végre megosztotta az első exkluzív ízelítőt a The Tomorrow War című sci-fiből, amiben Chris Pratt egy családapát alakít, akit besoroznak, hogy a jövőben a katonák oldalán harcoljon egy halálos idegen faj ellen vezetett háborúban. Csak néhány bevágást láttunk erről az invázióról: a Föld romokban, városok lángolnak, a hangulat drámai. Akárcsak mások, mi is kíváncsiak vagyunk a földönkívüliekre, de csak egy rövid villanásra mutatták meg.

A küldetés során csatlakozik a csapathoz egy briliáns tudós Yvonne Strahovski alakításában, akiről úgy hírlik, hogy az emberiség túlélésének kulcsát tarthatja a kezében, illetve a sztori bonyolítása végett az elhidegült apja (J.K. Simmons), akinek minden bizonnyal megenyhül majd szíve a sok megpróbáltatás alatt, s a történet összehozza majd az apját a lányával.

Chris McKay által rendezett sci-fi akciófilmet eredetileg tavaly decemberben mutatták volna be a nagyérdeműnek, de a Paramount Pictures törölte a premiert a koronavírus-járvány miatt, majd egy bölcs döntéssel átadta a terjesztési jogot az Amazon Prime streamingszolgáltatónak, így a mozik helyett, online debütál majd a film nyáron. A Chris Pratt nevével fémjelzett film nemzetközi terjesztési joga bő 200 millió dollárért kelt el.

A főszereplőt alakító Pratt oldalán mások mellett feltűnik még Yvonne Strahovski, Edwin Hodge, Betty Gilpin, Keith Powers, Sam Richardson, J. K. Simmons, Theo Von, Jasmine Mathews, Mary Lynn Rajskub, Olaolu Winfunke, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche, Alexis Louder, valamint Mike Mitchell.

A filmet július 4-én, A függetlenség napján fogják bemutatni az Amazon Prime szolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.