Donald Glover lett a fiatal Lando Calrissian a Han Solo filmben

Sokáig ment a pletyka, hogy ki játszhatja majd el Lando-t a második spin-offban, míg Glover lett a befutó.

Sokáig ment a pletyka, hogy ki játszhatja majd el Lando-t a második spin-offban, míg Glover lett a befutó.

Mi lesz itt, te jó ég! A LucasFilm hivatalos is bejelentette, hogy az Oscar-díjas színész, Donald Glover lesz a Lando Carlrissian a Han Solo: A Star Wars Story második mellékszálon futó filmben. A filmet Phil Lord és Christopher Miller rendezheti, ami a korábbi hírek szerint az egyik legjobb Star Wars film lesz, amit valaha is elkészítettek. Alden Ehrenreich-hez (Han Solo) most már Donald Glover is csatlakozott, és közösen fogják eljátszani a franchise két ikonikus karakterét életük korai szakaszában, amit eddig még nem láttunk. A filmben Lando még fiatal lesz, megismerhetjük, hogy miként nőtte ki magát a galaxis legnagyobb gazemberévé, még azelőtt, hogy A Birodalom visszavágban megismertük volna a karaktert. A rendező páros a következőket mondta:

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan színész tehetség, mint Donald Glover csatlakozott hozzánk. Emellett szeretnénk hivatalosan is bocsánatot kérni Donald-tól, amiért mindörökre tönkretettük számára a Comic-Con-t.

Glover a következő években igazi naggyá fogja kinőni magát, na nem mintha most nem lenne tehetség. Tavaly a Mentőexpedicóban már megmutatta, hogy mekkora sztár, és ezt jövő nyáron a Pókember: Hazatérésben bizonyítani is fogja újra, majd egy évre rá már a Han Solo filmben fogja lenyűgözni a rajongókat.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Ewan McGregor még Obi-Wan Kenobi filmet is rendezhet?

Next Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams több titkot is felfed a legújabb audio kommentárban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!