Főoldal Sorozatok Alden Ehrenreich csatlakozott a Vasszív szereplőgárdájához
Sorozatok

Alden Ehrenreich csatlakozott a Vasszív szereplőgárdájához

A messzi-messzi galaxisból egyenesen a Marvel Moziverzumba vezet az út.

152

Amikor Riri Williams először tűnt fel a Marvel képregényes univerzumában, a legtöbben azt jósolták, hogy előbb-utóbb a Marvel Moziverzumba is eljut. Hamarosan valóra válik a jóslat, ugyanis Riri Williams, azaz Vasszív saját Disney+ sorozatot kap a jövőben. De még ezelőtt bemutatkozik a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! folytatásban idén ősszel.

Vasszív bemutatkozásáról azonban nagyon keveset tudunk. Néhány forgatási képtől és kiszivárgott koncepciórajztől eltekintve a Marvel Studios még semmit nem árult el a Fekete Párduc második részéről, és a készülő Disney+ sorozatról már nem is beszélve. Most azonban egy újabb név tűnt fel a messzi-messzi galaxisból. A hírek szerint a Solo: Egy Star Wars-történet sztárja, Alden Ehrenreich csatlakozott a sorozat szereplőgárdájához.

A Deadline új jelentése szerint a Solo: Egy Star Wars-történet főszereplője, Alden Ehrenreich csatlakozott a készülő Vasszív-sorozat szereplőgárdájához méghozzá egy kulcsszerep erejéig. Ehrenreich az antológiafilmben játszott főszerepének köszönhetően vált ismertté. A film végül alulteljesített a kasszáknál, sok kritikát kapott, és hiába a nagy film, Ehrenreich neve az elmúlt években feledésbe merült. Pár év elteltével most végre egy újabb nagy Disney IP-nél kap lehetőséget. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepet fog játszani a készülő sorozatban.

A sorozat főszereplőjét Dominique Thorne játssza, további szerepekben pedig Anthony Ramos, Lyric Ross és Manny Montana látható. A sorozat Riri Williamst (Thorne) mutatja be, aki egy zseniális feltaláló és a Vasember óta legfejlettebb páncélzat megalkotóját. Williams 2016-ban mutatkozott be a Marvel képregényekben, Brian Michael Bendis író és Mike Deodato művész alkotásában. A képregényekben egy 15 éves MIT-s diák, aki Vasember páncéljának mintájára sajátot alkot. Vasember, azaz Tony Stark végül felfigyel rá, és bátorítja a lányt, hogy folytassa a szuperhős életét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.