Főoldal Sorozatok Deborah Chow arról mesélt, az Obi-Wan Kenobi sorozata miben lesz más, mint a The Mandalorian
Sorozatok

Deborah Chow arról mesélt, az Obi-Wan Kenobi sorozata miben lesz más, mint a The Mandalorian

Van viszonyítási alapja, hiszen forgatott The Mandalorian részt is.

677
Obi-Wan Kenobi

Miután Deborah Chow nevéhez fűződik a The Mandalorian egyik epizódja, a Lucasfilm még nagyobb feladattal bízta meg, ezúttal már egy teljes sorozat dirigálását adják a kezébe. A 2019-es D23 Expo rendezvényen bejelentett Obi-Wan Kenobi-sorozatot Deborah Chow fogja forgatni, ami kezdetben annyira hasonlított Jon Favreau készítő sorozatára, hogy a Disney kénytelen volt néhány nappal a forgatás előtt hazaküldeni a színészeket. A döntést azzal indokolták, hogy a két sorozat túl nagy hasonlóságot mutatott egymással.

Nagyon keveset tudunk a legendás jedimester sorozatáról, egy nem hivatalos információ szerint a karakter tatuini remeteéletét mutatta volna be és még a fiatal Luke Skywalker is szerepelt volna benne. Talán nem véletlen, hogy Chowra esett a Lucasfilm választása, hiszen részt vett a The Mandalorian forgatásán, így van viszonyítási alapja. A sorozat új történetén jelenleg is dolgoznak.

A The Hollywood Reporter készített interjút a rendezőnővel, hogy meséljen picit, milyen különbségeket fedezhetünk majd fel a két sorozat között, annak ellenére, hogy mindkét sorozat abban a messzi-messzi galaxisban játszódik.

Határozottan más lesz, csak a puszta munkamennyiség szempontjából, nyilvánvalóan a teljes folyamatot meg kell csinálnom. De bizonyos szempontokból hiányolni fogok egy csapatot és olyan embereket, akik ott vannak, de elvetik az ötleteket. De nyilvánvalóan a másik oldalról nézve szép, ha van egy koherens hang és tudod, hogy mit csinálsz a kezdetektől a végéig.

Itt arra szeretett volna utalni, hogy a The Mandalorian forgatása alatt más rendezőkkel is konzultálni tudott, megosztották az ötleteket egymással, valamint Favreau és Dave Filoni is felügyelte a munkát. Nagy változás lesz a mostani az életében, ezúttal magára számíthat, egyedül kell megbirkóznia a feladatokkal, miközben az elvárások az egekbe szöktek. Az első élőszereplős Star Wars-sorozat magasra tette a lécet, mindenki ehhez fogja mérni az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, ami a rajongók egyik közkedvelt karakterét hozza vissza.    

Deborah Chow
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események