Wide Screen
Image default
Filmek

David Ayer arra kéri a rajongókat, hogy kampányoljanak a Suicide Squad rendezői változatáért

A rendező állítása szerint létezik a Suicide Squad rendezői vágása.

A DC rajongók és a Warner Bros. tavasszal végre elásták a csatabárdot, miután a stúdió megerősítette és bejelentette a Zack Snyder rendezői változatát, amiért Az Igazság Ligája bemutatója óta kampányoltak. Az eset hátterében Joss Whedon kontársága áll, miután Snyder munkáját családi tragédia árnyékolta be, a Marveltől igazolt direktor vette át a rendezői teendőket, aki ezt követően szó szerint mészárlásba kezdett.

A mészárlást értsük úgy, hogy alapjaiban írta át a film történetét, karaktereket vágott ki, és a két részesre tervezett filmet egy részre redukálta, s ezzel a DC Moziverzum sírját is megásta. A döntésekért élesen bírálták a stúdiót a rajongók, végsőkig kiálltak Snyder mellett, s petíciógyűjtésbe kezdtek, hogy rávegyék a stúdiót a Snyder Cut bejelentésére. Még a stúdió ajtaján is kopogtattak két éve. Idén tavasszal végül érkezett a nagy hír, az HBO Maxon lesz elérhető a Snyder Cut jövő év elején.

Más sem kellett, hogy a Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer megirigyelje, s ő is kérje a rendezői vágást a filmből, ami állítása szerint köszönőviszonyban sem áll azzal, amit bemutattak a mozikban. A Warner jelentős változtatást eszközölt a filmen, konkrét jeleneteket írtak át, karaktereket változtattak meg a filmben. Az Igazság Ligája rendezői változat bejelentésééig hallgatott Ayer, most azonban hangot adott, s kéri ő is a rendezői vágást.

Közösségi oldalán erősítette meg, hogy létezik a vágás, és valahol a stúdió polcán hever, ahonnan csak le kéne venni, s feltölteni az HBO Max streamingszolgáltatóra. És most ebben kéri a rajongók segítségét, hogy kampányoljanak a rendezői változat mellett. Kíváncsian várjuk, hogy mit lép erre a stúdió, és Az Igazság Ligája után látunk-e egy másik rendezői vágást.

Még több a témában...

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat