Főoldal Filmek A Suicide Squad újraforgatása vetett véget Harley Quinn és Deadshot romantikus viszonyának
Filmek

A Suicide Squad újraforgatása vetett véget Harley Quinn és Deadshot romantikus viszonyának

David Ayer, a film rendezője osztott meg néhány érdekességet a Suicide Squad utolsó feléről, még mielőtt az újraforgatásokkal teljesen átírták volna a jeleneteket.

533
Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Miután a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala a világ összes negatív értékelését begyűjtötte a kritikusoktól, a Warner Bros. stúdió drasztikus lépésre szánta el magát és azonnal változtatásokat követelt meg a Suicide Squad – Öngyilkos osztag hangvételében, ami már javában forgott, amikor bemutatták Batman és Superman párharcát a mozikban. Az egyik ilyen drasztikus lépésre a film befejezésében került sor, amit teljesen újraírtak és -forgattak (a sok más rész mellett természetesen).

Az eredeti elképzelés az lett volna, hogy Joker útja egyenesen a Varázslónőhöz vezetett volna, miután lezuhant a helikopterrel. Itt egyezséget kötött volna a gonosz varázslóval, hogy őt és Harley Quint Gotham City királyává és királynőjévé koronázza. Harley azonban ekkor már szívén viselte a Task Force X sorsát, ezért a végső harcban visszautasította Puddin szívét, és egy másik karakterbe szeretett bele.

A filmrendező elárulta, hogy a film eredeti tervében mindig is az szerepelt, hogy Margot Robbie és Will Smith karakterei között, azaz Harley Quinn és Deadshot között romantikus kapcsolat alakul majd ki. És hogy miért kellett átírni a koncepciót? Nos mert a Warner Bros. egy boldogabb befejezést szeretett volna Harleynek és Jokernek, s nyilván itt még számoltak a két karakter közös filmjével is, amire már tudjuk, soha nem kerül sor. De Ayer azt is elmesélte, hogy Diablo túlélte volna, ám az újraforgatások alatt ezt is megváltoztatták.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...