Joss Whedon kivágta Lex Luthort Az Igazság Ligájából?

Pletykák szerint nagy eséllyel Jesse Eisenberg hiányozni fog Az Igazság Ligájából, merthogy Joss Whedon kivágta karakterét a filmből.

Pletykák szerint nagy eséllyel Jesse Eisenberg hiányozni fog Az Igazság Ligájából, merthogy Joss Whedon kivágta karakterét a filmből.

Miután Jesse Eisenberg szerepét megerősítették Az Igazság Ligájában, egy friss pletyka azt állítja, hogy Joss Whedon irányítása alatt szerepét egyszerűen kivették a filmből. Persze ezeket mindeddig hivatalosan nem erősítették meg, kezeljük erős fenntartásokkal. Bár nem lennénk meglepve, ha igazak lennének az utóbbi napok (rém) hírei.

Tavaly decemberben a Warner Bros. stúdió egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Batman Superman ellen filmben bemutatkozott Lex Luthort valamilyen formában visszatér az idei szuperhősfilmben, ezzel ellenben a legfrissebb pletykák alapján talán mégsem lesz benne. A Batman-News oldal tett közzé egy írást, melyben arról írnak, hogy Whedon megváltoztatta Zack Snyder eredeti elképzelését, s törölték Luthort a filmből. Talán ez is egybevág azzal a hírrel, hogy Whedon újraírta a Liga befejezését.

Total
0
Shares
Previous Article

Trónok harca - Közeledünk az igazi végkifejlethez

Next Article
Rian Johnson

Rian Johnson újabb képet tett közzé a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!