Star Wars: Skywalker kora

Daisy Ridley válaszolt arra a kérdésre, látjuk-e még Rey szerepében a jövőben

Soha ne mondd, hogy soha!

Tavaly télen a Star Wars: Skywalker korával a legendás Skywalker történet a végéhez ért, azonban a befejező jelenet nyitva hagyta a kaput a folytatástrilógia főszereplője előtt. A kérdés tehát az, hogy Daisy Ridley fontolóra veszi-e, hogy a jövőben visszatérjen Rey szerepében, vagy egyszer és mindenkorra megköszönte a lehetőséget, és odább állt. Erre a kérdésre szerettek volna választ kapni.

Sajnos a IX. rész nem úgy sikerült, ahogy azt szerették volna. Sok kérdést megválaszolt, miközben újabb kérdéseket tett fel, és nagyon vegyes reakciót váltott ki a nézőkben. Sok kritika érte az új trilógia három főszereplőjét, Reyt, Finnt és Poe Dameront, hogy a Lucasfilm nem adott elég teret a karaktereknek, hogy kibontakozzanak a filmvásznon, ezért nem is tudtunk azonosulni a szereplőkkel. Bár a stúdió egyértelműen úgy fejezte be az utolsó részt, hogy bármikor újra elővehesse, a kérdés inkább csak az, hogy ki vállalna újabb szerepet?

John Boyega az elmúlt időben többször is élesen bírálta a Disneyt, amiért a diverz karaktereket a háttérbe szorította, és pusztán marketingfogásra használta fel Finnt. Oscar Isaac sem túlságosan lelkesedik egy újabb szerepért a messzi-messzi galaxisban, de vajon Daisy Ridley miként vélekedik erről? A Jimmy Kimmel Live! legújabb adásában már elárulta, hogy Az ébredő Erő korai tervében még egy Kenobi is lehetett volna, de azt is megosztotta, látjuk-e még Rey szerepében.

Soha ne mondd, hogy soha, de számomra a Skywalker kora a lezárást jelentette.Daisy Ridley

Ez nem úgy hangzik, mint aki szeretné még egyszer magára ölteni a jedi szerepét, főleg azok után, hogy a bemutató után milyen nehéz időszakot élt meg. Nehezen viselte, hogy a rajongók annyira erős szavakat vágtak a filmhez, majd karrier szempontjából is rosszul indult az év. Ridley nemrég elmesélte, harcolnia kellett, hogy munkát kapjon, szinte semmi sem jött össze neki. Hasonló cipőben jár, mint Mark Hamill és Hayden Christensen, mindketten próbáltak reflektorfényben maradni a Star Wars után, de hiába. Hamill néhány éve visszatornázta magát, de Christensen teljesen eltűnt a radarról.

Star Wars: Az ébredő Erő
Total
6
Shares
Previous Article

2021-re csúszik a No More Heroes 3

Next Article

Kiszivárgott a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!