Hang nélkül 2.

Csak halkan, de befutott a Hang nélkül 2. magyar nyelvű előzetese is

Emily Blunt, Millicent Simmonds, and Noah Jupe visszatértek a nagysikerű Hang nélkül 2. első előzetesében.

Emily Blunt, Millicent Simmonds, and Noah Jupe visszatértek a nagysikerű Hang nélkül 2. első előzetesében.

Az elmúlt évek horrorsikerét meglovagolva készült el 2018-ban a Hang nélkül, ami a SXSW stúdió egyik legsikeresebb alkotása volt az elmúlt években. Josh Krasinski rendező alig 20 millió dollárból készült alkotása nagy népszerűségnek örvendett, pozitív kritikák, és a nézők is áradoztak az Emily Blunt főszereplésével készült horrorfilmről.

Az elmúlt hetekben már beharangozó videót is kapott a folytatás, múlt héten pedig végre bemutatták a Hang nélkül 2. első előzetesét, amiben visszatérnek az első rész főszereplői. A videó egyből egy visszaemlékezéssel indít az idegenek inváziójáról, amelyben az idegenek érkezését látjuk. Majd ezután főszereplőink találkoznak egy túlélővel, Cillian Murphy alakításában, aki az Abbott családnak segít túlélni ezt a szörnyekkel sújtott világot.

A folytatást is John Krasinski rendezte, aki az első rész sikere után visszatért, hogy megismételje a sikert, ám miután az első részben karakterét meggyilkolták az idegenek, a folytatásban csak a kamerák túloldalán láthatjuk majd. A Hang nélkül 2. történetét is ő szerezte, aki korábbi elmondásai alapján egy teljesen új aspektusból kísérhetjük végig az életben maradt emberek életét ebben a poszt-apokaliptikus világban, de korábban már azt is megerősítették, hogy a folytatásban jobban megismerjük majd a szörnyek eredetét.

A cím nélküli Hang nélkül 2. bemutatóját 2020. március 20-ára tűzték ki.

Total
7
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora társírója, Chris Terrio elárulta, melyik filmből vették Leia visszaemlékezését

Next Article
Tenet

Christopher Nolan új filmje, a Tenet előzetese már magyarul is nézhető

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!