Wide Screen
Image default
Filmek

Bemutatták a Hang nélkül második rész első teaser előzetesét

John Karsinski sikerhorrora jövőre visszatér a mozikba, amihez most kaptunk is egy rövid kis ízelítőt a nagy Hang nélkül: Part II előzetes előtt.

A Hang nélkül folytatásának első teaser előzetesét már pár napja bemutatták a mozikban a Fekete karácsony bemutatója előtt, most pedig online is elérhetővé tette azt a rajongók számára a Paramount Pictures. A stúdió bejegyzéséből az is kiderült, hogy a teljes értékű előzetest majd újév első napján fogják bemutatni.

Tényleg csak egy rövid kis szösszenetről van szó, hiszen egy harminc másodperces teaser előzetesről beszélünk a Hang nélkül 2. esetében, ami pont arra volt elég, hogy megmutassa nekünk a családot, Emily Blunt vezetésével, és a gyerekeket (Millicent Simmonds és Noah Jupe), akik kissé megnőttek az első részhez képest.

A folytatást is John Krasinski rendezte, aki az első rész sikere után visszatért, hogy megismételje a zsáner sikerét, ám miután az első részben karakterét meggyilkolták az idegenek, a folytatásban csak a kamerák túloldalán láthatjuk majd. A Hang nélkül 2. történetét is ő szerezte, aki korábbi elmondásai alapján egy teljesen új aspektusból kísérhetjük végig az életben maradt emberek életét abban a poszt-apokaliptikus világban.

A címé nélküli Hang nélkül 2. bemutatóját 2020. március 20-ára tűzték ki.

Még több a témában...

Premierdátumot kapott a Hang nélkül 2., miközben eltolták a Top Gun: Maverick bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Egy héttel a Hang nélkül 2. bemutatója előtt elhalasztották a premiert

Kévés Bence Mihály

Új előzetes szerint óriási kalandnak ígérkezik Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra kalandja

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat