x
Filmek

Bemutatták a Hang nélkül második rész első teaser előzetesét

John Karsinski sikerhorrora jövőre visszatér a mozikba, amihez most kaptunk is egy rövid kis ízelítőt a nagy Hang nélkül: Part II előzetes előtt.

  • Publisheddecember 19, 2019

John Karsinski sikerhorrora jövőre visszatér a mozikba, amihez most kaptunk is egy rövid kis ízelítőt a nagy Hang nélkül: Part II előzetes előtt.

A Hang nélkül folytatásának első teaser előzetesét már pár napja bemutatták a mozikban a Fekete karácsony bemutatója előtt, most pedig online is elérhetővé tette azt a rajongók számára a Paramount Pictures. A stúdió bejegyzéséből az is kiderült, hogy a teljes értékű előzetest majd újév első napján fogják bemutatni.

Tényleg csak egy rövid kis szösszenetről van szó, hiszen egy harminc másodperces teaser előzetesről beszélünk a Hang nélkül 2. esetében, ami pont arra volt elég, hogy megmutassa nekünk a családot, Emily Blunt vezetésével, és a gyerekeket (Millicent Simmonds és Noah Jupe), akik kissé megnőttek az első részhez képest.

https://youtu.be/QbynQn2_0RU

A folytatást is John Krasinski rendezte, aki az első rész sikere után visszatért, hogy megismételje a zsáner sikerét, ám miután az első részben karakterét meggyilkolták az idegenek, a folytatásban csak a kamerák túloldalán láthatjuk majd. A Hang nélkül 2. történetét is ő szerezte, aki korábbi elmondásai alapján egy teljesen új aspektusból kísérhetjük végig az életben maradt emberek életét abban a poszt-apokaliptikus világban.

A címé nélküli Hang nélkül 2. bemutatóját 2020. március 20-ára tűzték ki.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.