Főoldal Filmek Christian Bale lehet a Warner Bros. tartalékterve arra, ha Michael Keaton nemet mond Batmanre
Filmek

Christian Bale lehet a Warner Bros. tartalékterve arra, ha Michael Keaton nemet mond Batmanre

Christian Bale ismét Batman lehet?

724
Christian Bale Batman

Mint azt már mindenki bizonyára tudja, a Warner Bros. tárgyalásokat folytat a Batman visszatér főszereplőjét alakító Michael Keaton színésszel, hogy 1992 után ismét eljátssza a Sötét lovagot. Korábbi hírek szerint a The Flash-filmben Batman is szerephez jut, és szivárogtatások szerint egészen jelentős szerepet kap a karakter, mi több, Flash mellett ő lehet a másik főszereplő, és a sztori lényegében a harmincéves film folytatása is lehet.

Most azonban Jeremy Conrad (ComicBook) osztott meg egy egészen érdekes feltevést. Egy maréknyi sóval fogadjuk a legújabb pletykát, ami azt állítja, amennyiben a tárgyalások kudarcot vallanának Michael Keaton-nel, akkor a Warner Bros. a b tervhez fordul, vagyis a Sötét lovag-trilógia után Christian Bale újra Batman lehet. És itt szögeznénk le, hogy egyik jelentés sem tartalmazza Ben Affleck visszatérését Az Igazság Ligája szerepe után.

Erősen megkérdőjelezhető, hogy mennyi valóságalapja van a mostani pletykának, hiszen Christian Bale több alkalommal is egyértelművé tette, hogy csak abban az esetben hajlandó visszatérni Bruce Wayne szerepében, ha Christopher Nolan lesz a rendező. A gond ezzel csak az, hogy a The Flash-filmet a papírforma szerint nem Nolan, hanem a Stephen King AZ adaptációját készítő Andy Muschietti lett a befutó.

Egy még vadabb pletykáról is hallottunk már, a legvégső esetben Michelle Pfeiffer lehet Flash társa az önálló filmben, miután Keaton és Bale is visszautasítja a szerepet. Egyik pletykát sem erősítették még meg, de úgy tűnik a terv az, hogy folytatódik Bruce Wayne és Batgirl története, miután Tim Burton nyitva hagyta a kiskaput, azaz cliffhangerrel vetett véget a filmnek.

Christian Bale Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...