Christian Bale Batman

A Warner folytatni akarta A sötét lovag trilógiát, Christian Bale elárulta, miért nem készült belőle több

Christian Bale, A sötét lovag trilógia főszereplője nemrég elárulta, hogy a Warner Bros. stúdió folytatni akarta a trilógiát.

Christian Bale, A sötét lovag trilógia főszereplője nemrég elárulta, hogy a Warner Bros. stúdió folytatni akarta a trilógiát.

Christian Bale legújabb filmje, Az aszfalt királyai népszerűsítésével volt elfoglalva, de ezúttal sem tudott elmenni úgy, hogy ne hozták volna fel a Christopher Nolan által jegyzett Batman-trilógiát, mert ahelyett, hogy Robert Pattinsonról és az új Batman-filmről faggatták volna a színészt, a Toronto Sun munkatársa arra volt kíváncsi, hogy milyen volt eljátszani az egyik legismertebb képregényhőst, Batmant.

Christian Bale így emlékszik vissza az egyik legsikeresebb Batman-film forgatására, és a Warnernek milyen tervei voltak:

Egyértelmű tehát, hogy a stúdió hajlott volna a negyedik rész felé, és még ekkor sem mondtak le teljesen a folytatásról, hiszen A sötét lovag – Felemelkedés bemutatója után újra megkeresték a színészt, hogy folytassák:

Akkoriban arról is pletykáltak, hogy a stúdió annyira elégedett volt Bale játékával a trilógiában, hogy felajánlották neki a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala címét is, de azt már talán soha nem tudjuk meg, hogy ez lett volna az ominózus negyedik szerep, vagy egy önálló filmet szerettek volna készíteni.

Batman
Total
1
Shares
Previous Article

Befutottak a Stadia első kritikái és 12 új launch cím is

Next Article
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

JÁTÉKTESZT: Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!