x
Close


Közelgő események

Filmek

Chris Pratt megerősítette, hogy a nagy Marvel csúsztatások közepette elkezdődött A galaxis őrzői vol. 3. forgatása

Több filmet is később láthatunk, de nem az Őrzők harmadik felvonását.

Chris Pratt megerősítette, hogy a nagy Marvel csúsztatások közepette elkezdődött A galaxis őrzői vol. 3. forgatása
  • Publishedoktóber 19, 2021

Tegnap este egy szomorú hírről adtunk hírt, hogy a Disney a Pókember: Nincs hazaút premierje után a Marvel Moziverzum 4. fázis teljes palettáját eltolta néhány hónappal a naptárban, kivétel A galaxis őrzői vol. 3. részt. A hír után James Gunn közösségi oldalán megerősítette, hogy a menetrendváltozás nincs hatással a filmre, a bejelentett időpontban kerül a mozikba A galaxis őrzői franchise harmadik része.

A rendező közösségi oldalán közzétett bejegyzésben mint olvasható, az Őrzők harmadik rész premierjét más filmekkel ellentétben nem fogják eltolni. Továbbra is 2023. május 5-én fogják bemutatni a mozikban. Gunn kitért arra is, hogy már elkészítették a forgatókönyvet, a storyboardok is elkészültek hozzá, a stáb és a szereposztás is összeállt, és készen állnak a forgatásra.

Majd ezt követően Chris Pratt a mai napon megerősítette, annyira készek voltak, hogy a keddi napon elstartolt a forgatás, amire csaknem négy éve várnak a rajongók. Ha a Disney nem menesztette volna a rendezőt 2018 nyarán a 2010-es évek elején tett sértő és bántó megjegyzései miatt, akkor már idén láthattuk volna a trilógia utolsó részét. A döntést később megbánta a stúdió, és Alan Horn, a Disney akkori filmekért felelős elnöke megkegyelmezett a direktornak, de ő időközben megbízást kapott a DC Comics és a Warner Bros. párostól. Azóta bemutatták a The Suicide Squad c. filmet, az utolsó simításokat végzik a Peacemaker – Békeharcos spinoff-sorozaton és a mai nappal pedig már az utolsó projektjén dolgozik a Marvelnél.

A Twitteren közzétett videóban Űrlordot alakító Pratt a következőt üzente a rajongóknak:

A galaxis őrzői vol. 3. forgatásán vagyok, ez az első nap.

Alig néhány napja erősítették meg A galaxis őrzői vol. 3. főgonoszát. Will Poulter kelti majd életre Adam Warlockot. Korábbról azt is tudjuk, hogy Chris Hemsworth Thorja néhány perc erejéig szerepet kap a filmben, és valószínűleg ez lesz az utolsó olyan film, amiben együtt látjuk a jelenlegi a Galaxis Őrzői csapatot. A sztoriról keveset beszéltek, bár Gunn utalt rá, hogy a történet jelentős részét Mordály háttértörténete teszi ki, illetve hogy a film miatt a What If…? egyik történetét elvetették, mert annak cselekménye túlságosan hasonlított a film sztorijára.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.