Főoldal Filmek Will Poulter kapta Adam Warlock szerepét A galaxis őrzői vol. 3. részben
FilmekBREAKING

Will Poulter kapta Adam Warlock szerepét A galaxis őrzői vol. 3. részben

A trilógia harmadik részére megérkezik Adam Warlock is.

607
Will Poulton

Hétvégén még csak pletykaként lehetett olvasni Will Poulter nevéről, hogy szerepet kaphat James Gunn várva várt folytatásban, ma hajnalban azonban megerősítették a hírt. Több külföldi neves lap is megerősítette a pletykát, hogy Will Poulter csatlakozott A galaxis őrzői vol. 3. szereplőgárdájához, és hosszú utalásokat követően Adam Warlock végre bemutatkozik a filmvásznon.

Hétvégén futótűzként járta be a világhálót, hogy a brit színész szerepet kap a Marvel Studios közelgő alkotásában. James Gunn általában igyekszik gyorsan lereagálni ezeket a híreket, s cáfolni a hamis híreket a közösségi felületén, a mostani pletykánál síri csönd volt, ami még rejtélyesebbé tette a dolgot. A Deadline utánajárt az ügynek, s megtudta, hogy valóban Az útvesztő és A Gyűrűk Ura-sorozat eredeti főszereplője lesz Adam Warlock.

Adam Warlock

Úgy tűnik, hogy a stúdió augusztus végén kezdett hosszas keresésbe, hogy találjanak valakit erre a szerepre. A hírek szerint többen is versenyben voltak a szerepért, köztük például Rege-Jean Page és George MacKey is. A rendező közösségi oldalán üdvözölte az ifjú színészt, aki csatlakozott a stáb többi tagjához.

Adam Warlockra először A galaxis őrzői vol. 2. rész egyik stáblista utáni jelenetében kaptunk utalást 2017-ben, amikor Ayesha (Elizabeth Debicki) főpapnő bemutatott egy keltető kapszulát. A jelenetben Adam Warlockra csak úgy hivatkoztak, mint az „evolúciónk következő lépcsőfokára”. Az egy jó kérdés, hogy a karak milyen szerepet kap a harmadik részben, de azt feltételezzük, hogy Ayesha bosszút akar állni az Őrzőkön, és így kapcsolódik majd be Adam Warlock a történetbe.

A cselekmény részletei még titkosak, de azt már megtudtuk, hogy Gamora szerepelni fog a filmben, és úgy tűnik, hogy a történet középpontjába Nebulával való kapcsolatát állítják. Az eredeti Gamorát Thanos feláldozta a Bosszúállók: Végtelen háborúban a Lélekkőért a Vormiron, majd a folytatásban Nebula végzett egy másik Nebulával, eközben pedig a másik idősíkról a fő idősíkon rekedt Gamora. Egyszóval érzelemből nem lesz hiány a trilógia utolsó felvonásában, ami már sok színészt megkönnyeztetett miközben a forgatókönyvet olvasták.

A galaxis őrzői vol. 3. részt 2023. május 5-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.