Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Will Poulter kapta Adam Warlock szerepét A galaxis őrzői vol. 3. részben

A trilógia harmadik részére megérkezik Adam Warlock is.

Will Poulter  kapta Adam Warlock szerepét A galaxis őrzői vol. 3. részben
  • PublishedOctober 12, 2021

Hétvégén még csak pletykaként lehetett olvasni Will Poulter nevéről, hogy szerepet kaphat James Gunn várva várt folytatásban, ma hajnalban azonban megerősítették a hírt. Több külföldi neves lap is megerősítette a pletykát, hogy Will Poulter csatlakozott A galaxis őrzői vol. 3. szereplőgárdájához, és hosszú utalásokat követően Adam Warlock végre bemutatkozik a filmvásznon.

Hétvégén futótűzként járta be a világhálót, hogy a brit színész szerepet kap a Marvel Studios közelgő alkotásában. James Gunn általában igyekszik gyorsan lereagálni ezeket a híreket, s cáfolni a hamis híreket a közösségi felületén, a mostani pletykánál síri csönd volt, ami még rejtélyesebbé tette a dolgot. A Deadline utánajárt az ügynek, s megtudta, hogy valóban Az útvesztő és A Gyűrűk Ura-sorozat eredeti főszereplője lesz Adam Warlock.

Adam Warlock

Úgy tűnik, hogy a stúdió augusztus végén kezdett hosszas keresésbe, hogy találjanak valakit erre a szerepre. A hírek szerint többen is versenyben voltak a szerepért, köztük például Rege-Jean Page és George MacKey is. A rendező közösségi oldalán üdvözölte az ifjú színészt, aki csatlakozott a stáb többi tagjához.

Adam Warlockra először A galaxis őrzői vol. 2. rész egyik stáblista utáni jelenetében kaptunk utalást 2017-ben, amikor Ayesha (Elizabeth Debicki) főpapnő bemutatott egy keltető kapszulát. A jelenetben Adam Warlockra csak úgy hivatkoztak, mint az „evolúciónk következő lépcsőfokára”. Az egy jó kérdés, hogy a karak milyen szerepet kap a harmadik részben, de azt feltételezzük, hogy Ayesha bosszút akar állni az Őrzőkön, és így kapcsolódik majd be Adam Warlock a történetbe.

A cselekmény részletei még titkosak, de azt már megtudtuk, hogy Gamora szerepelni fog a filmben, és úgy tűnik, hogy a történet középpontjába Nebulával való kapcsolatát állítják. Az eredeti Gamorát Thanos feláldozta a Bosszúállók: Végtelen háborúban a Lélekkőért a Vormiron, majd a folytatásban Nebula végzett egy másik Nebulával, eközben pedig a másik idősíkról a fő idősíkon rekedt Gamora. Egyszóval érzelemből nem lesz hiány a trilógia utolsó felvonásában, ami már sok színészt megkönnyeztetett miközben a forgatókönyvet olvasták.

A galaxis őrzői vol. 3. részt 2023. május 5-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.