Bosszúállók: Végjáték

Karen Gillan elsírta magát, miután elolvasta A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét

Nem először halljuk, hogy érzelmes lesz a befejező rész.

Hosszú várakozást követően hamarosan bekapcsolják. A tervek szerint az év második felében elkezdik a forgatást, és egészen 2022 tavaszáig tart majd a várva várt A galaxis őrzői franchise harmadik részének forgatása. James Gunn visszatér a rendezői székbe, a forgatókönyv is teljesen elkészült, amit a színészek közül néhányan már átnyálaztak.

Nagy izgalommal figyeljük James Gunn visszatérését a Marvelhez, miután egy kisebb kitérő után a filmrendező visszatér lezárni a trilógiát. Az Őrzőket legutóbb a Bosszúállók: Végjáték című filmben láttuk, legközelebb pedig a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben látjuk őket. Bár magáról a filmről nem sokat tudunk, de abban biztosak lehetünk, hogy nem ő kapják a nagyobb figyelmet a történetben, és ezt a feladatot meghagyják Gunn-nak, hogy reflektorfénybe hozza a Galaxis Őrzőit.

Nebula

A Végjáték után rengeteg elvarratlan szál maradt, beleértve az új Gamorát és Nebula érzéseit, hogy elvesztette nővérét az elsődleges idősíkon, majd végezni kellett egy másik idősíkról érkezett önmagával is. Nebulát megformáló Karen Gillan a Yahoo Entertainmentnek adott interjúban nemrég arról beszélt, hogy milyen hatással volt rá, amikor elolvasta A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét.

[A skót Pom Klementieff színésznővel] Együtt olvastuk el egy közös szobában, és ezután egymásra néztünk, és szemeink könnybe lábadtak. Többet megtudsz a meglévő karakterekről és mélyebben. Tényleg izgatottan várom, hogy Thanos után felfedezzük Nebulát.Karen Gillan

Gunn korábban úgy jellemezte a folytatást, túl nagy ahhoz, hogy elférjen egy galaxisban. Nebula mellett Mordály is nagyobb szerepet kap a trilógia utolsó részében. A sok-sok érzelmes pillanat mellett pedig jó móka lesz látni, merre folytatódik Nebula története… feltéve, ha túléli a harmadik részt.

A galaxis őrzői vol. 3. részt 2023. május 5-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
20
Shares
Previous Article
Jonathan Majors Kang

Jonathan Majors azt állítja, hogy meghallgatás nélkül kapta meg a hódító Kang szerepét

Next Article
Örökkévalók

Chloé Zhao arra a kérdésre válaszolt, hogy az Örökkévalók miért nem harcoltak Thanos ellen

Related Posts