Főoldal Filmek A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyve egyszerűen hihetetlen Karen Gillan elmondása szerint
Filmek

A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyve egyszerűen hihetetlen Karen Gillan elmondása szerint

James Gunn legnagyobb műve lesz a film?

533
Nebula

Az elmúlt években a kelleténél picit többet volt téma A galaxis őrzői vol. 3., mint kellett volna. Ezt főként annak köszönhetjük, hogy a Disney 2018 nyarán kirúgta James Gunn rendezőt, s ezzel egy rövid időre megpecsételték az Őrzők sorsát. Végül a vaskezű stúdió megkegyelmezett a rendezőnek, Gunn és a Disney között rendeződött a helyzet.

A filmrendező jelenleg a Peacemaker című HBO Max sorozaton dolgozik Kanadában, de miután végeztek a The Suicide Squad spin-off sorozat munkálatával, Gunn visszatér a Marvelhez, hogy befejezze a trilógiát. Chris Pratt a napokban megerősítette, hogy a forgatókönyv egy ideje már kész, szóval már csak a forgatásra várnak. Amikor a Collider interjút készített Karen Gillan színésznővel, megosztotta a rajongókkal azt is, hogy már volt alkalma elolvasni a harmadik rész forgatókönyvét.

Pom Klementieff-fel elolvastuk a forgatókönyvet, aki Mantist játssza. Együtt olvastuk, és mindketten sírtunk és nevettünk, de volt, végig a könnyeinkkel küzdöttünk. Hihetetlen, szerintem ez James eddigi legerősebb munkája az Őrzőkkel, és egyszerűen zseniális. Briliáns, érzelmes, vicces és minden benne van, amire vágyik az ember.

Karen Gillan

A franchise második részét még 2017-ben mutatták be, de nem kellett nélkülöznünk a karaktereket. A szereplők nagy részét legutóbb a Bosszúállók: Végjáték című grandiózus fináléban láttuk, egyesek pedig legközelebb a Thor: Szerelem és mennydörgésben visszatérnek, és várhatóan a folytatásban is látjuk Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, valamint Sean Gunn karaktereit. A kamerát még nem kapcsolták be, ám a trilógia befejező rész előkészületei már folynak, és a tervek szerint még év vége előtt elkezdik a forgatást.

Marvel Studios decemberben bejelentette, hogy a filmet 2023. május 23-án fogják bemutatni.

Nebula
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.