Főoldal Filmek Chris Pratt elárulta, hogy mikor kezdik A galaxis őrzői vol. 3. forgatását és hogy meddig fog eltartani
Filmek

Chris Pratt elárulta, hogy mikor kezdik A galaxis őrzői vol. 3. forgatását és hogy meddig fog eltartani

Pratt mindent is tud, hogy mikor kezdődik és meddig tart a munka.

46
A galaxis őrzői

Az elmúlt hónapokban már több alkalommal is beszámoltunk arról, hogy A galaxis őrzői franchise harmadik részét idén kezdik forgatni. James Gunn később megerősítette, hogy a munkálatok még év vége előtt elkezdődnek, de céldátumot nem kaptunk, hogy mikor kapcsolják be a kamerákat, s várhatóan hány hónapot vesz igénybe a munka. Úgy tűnik azonban, hogy Űrlordot megformáló Chris Pratt mindenre tudja a választ.

James Gunn jelenleg még a DC Comics alkotásaival van elfoglalva. Noha a The Suicide Squad című filmet már tél végén becsomagolták, teljesen kész a vetítésre, a rendező nem tétlenkedik, hiszen Kanadában dolgozik Peacemaker előzménysorozatán, ezt követően pedig beleveti magát A galaxis őrzői vol. 3. forgatásába. A Marvel Studios decemberben bejelentette, hogy a filmet 2023. május 23-án fogják bemutatni, szóval az idő fogy, lassan tényleg itt az ideje bekapcsolni a kamerákat.

Jó hír, hogy Űrlordot és a csapat többi tagját már jövőre láthatjuk visszatérni a mozikba, hiszen Taika Waititi rendezőtől a Thor: Szerelem és mennydörgés folytatásban kapnak egy kis vendégszerepet, majd ezután jöhet a trilógia befejező része egy évvel később. A galaxis őrzői vol. 3. résszel párhuzamosan készülnek egy különleges animációs műsorral is az ünnepi időszakra a Disney+ előfizetőnek, szóval bővelkedünk majd Őrzőkből a következő években. Jimmy Kimmel Live műsorában Chris Pratt arról osztott meg információt, hogy mettől-meddig tart a folytatás forgatása.

Az év végén kezdjük a forgatást és jövő év elejéig tart majd, tehát úgy novembertől talán áprilisig.

Chris Pratt

A színész azt is megerősítette, hogy a forgatókönyv már évekkel ezelőtt elkészült, hiszen már évekkel korábban meg akarták csinálni ezt a filmet, de előre nem látható körülmények és a pandémia is közbeszólt, ezért nem volt lehetőségük filmre venni. Nem tért ki rá, hogy miért nem tudták még megcsinálni, de mindenki tudja a nyomós okot, mégpedig azt, hogy a Disney 2018 nyarán kirúgta a rendezőt, s ezzel megpecsételte a projekt sorsát.

Űrlord
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...