Főoldal Filmek James Gunn: teljesen elkészült a The Suicide Squad
Filmek

James Gunn: teljesen elkészült a The Suicide Squad

James Gunn örömmel újságolta el, hogy kész a film.

490
The Suicide Squad

Még tavaly augusztusban, a DC FanDome rendezvényen kaptunk egy werkvideót a DC következő öngyilkos küldetéséről. David Ayer és a Warner Bros. felsült 2016-ban az Öngyilkos osztaggal, most viszont a lehető legjobb kezekbe került a franchise sorsa. A Disneytől igazolt James Gunn árulta el hétvégén, hogy a The Suicide Squad teljesen kész van, miközben még megdicsérte a stúdiót annak rugalmasságáért.

Mivel a The Suicide Squad idén érkezik HBO Max-ra – amivel maga a rendező sincs kibékülve – James Gunn nemrég Twitteren osztotta meg a rajongókkal tapasztalatait mind a Marvel Studios, mind a Warner Bros. vele folytatott munkáinak kapcsán. Gunn arról is szót ejtett, hogy mennyire befogadó volt a Warner Bros., amikor látótérbe került a film és hálás nekik, amiért nem szóltak bele a projektbe.

A rendező szerint a stúdió által adott jegyzetek nem voltak jelentősek, illetve nem is kellett követnie azokat, amennyiben nem akarta. Elmondása szerint a film teljesen elkészült. Sok rajongó izgatott azt illetően, hogy mikor érkezik az első igazi előzetes, de Gunn korábban már említette, hogy ennek bemutatására egy kicsit még várni kell majd. A korhatáros filmeket kedvelők is dörzsölhetik tenyerüket, ugyanis Gunn korábban megerősítette, hogy R-besorolást kap majd a film.

A filmhez kiadott szinopszis szerint a főszereplők nagy veszélynek lesznek kitéve a DC képregények jól ismert szigetén, Corto Maltesén.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Szólj hozzá!

Közelgő események