The Suicide Squad

James Gunn megerősítette, hogy R-besorolású lesz a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag

Az új Öngyilkos osztag megkapta a 18-as karikát.

Ahogy arra mindenki számított, James Gunn rendező első útja a DC Moziverzumban egyből egy korhatáros filmet eredményez, hiszen a rendező hétvégén megerősítette közösségi oldalán, hogy a The Suicide Squad megkapta a legnagyobb korhatárt, azaz a 18-as karikát.

Egy ideje már véget ért a forgatás, s most az író és rendező a mozifilm spin-off sorozatára koncentrál, amiben John Cena visszatér Peacemaker szerepében. Az HBO Max egy előzménysorozaton dolgozik, amiből jobban megismerhetjük majd Amerika Kapitány tahó mását a DC világában. Lassan többet tudunk már a sorozatról, mint magáról a filmről, mert eddig csak egy werkvideót kaptunk, előzetesen még nem mutatták meg az öngyilkos osztag új karaktereit, bár mi egy cikkben bemutattuk, kik ezek az ismeretlen antihősök.

Jó ideje találgatnak már arról, hogy a The Suicide Squad milyen besorolást kap majd, most azonban a rendező véget vetett a találgatásoknak. Az egyik rajongó feltette a kérdést, hogy R-besorolást kap-e a film, amire jött a válasz, hogy igen.

Ezzel máris orvosolták a 2016-os Öngyilkos osztag-film egyik nagy hibáját, hogy PG-13-as besorolást kapott, mert a Task Force X különítmény szinte könyörgött egy 18-as filmért, amit most meg is kapott a Warner Bros. stúdiótól. A film mellett Gunn egy másik pletykára is választ adott. Néhány hete röppent fel a hír, miszerint a Peacemaker nem az HBO Maxon, hanem az amerikai The CW csatornán kerül majd bemutatásra. Nagyjából a rendező is úgy reagált a hírre, mint mi, hogy ez egy nagyon rossz vicc. Természetesen a filmrendező cáfolta, elmondása szerint, ha így lenne, akkor kb. 40 másodperces lenne a sorozat.

A 2016-ban bemutatott Suicide SquadÖngyilkos osztag egy csapat antihős történetét követte, akiket a kormány bérelt fel egy veszélyes és titkos bevetésre a büntetésük enyhítéséért cserébe. Az együttes tagjai közt láthattuk Will Smith-t Deadshotként, Margot Robbie-t Harley Quinnként, és Jared Leto-t Jokerként. James Gunn azonban csak néhány karaktert hoz vissza az első részből, inkább egy friss csapattal vág neki az öngyilkos küldetésnek, amiben még Sylvester Stallone is szerepet kap.

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Total
11
Shares
Previous Article
X-Men Fantasztikus Négyes

Paul Greengrass megerősítette, hogy egy X-Men vs. Fantasztikus Négyes crossoveren dolgozott

Next Article
Wonder Woman 1984

Box Office-figyelő 2021/1. hét: A Wonder Woman 1984 zsinórban két hétvégét nyert, de hatalmasat esett az érdeklődés

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!