Sylvester Stallone

Sylvester Stallone egy titokzatos szerepben csatlakozott a The Suicide Squad szereplőgárdájához

James Gunn bejelentette, hogy Sylvester Stallone is ott lesz a The Suicide Squad szereplői között.

Bár a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag forgatása már rég befejeződött, még mindig derülnek ki érdekességek a filmről, köztük új szerepekről, amikről eddig nem hallottunk. A legújabb meglepetés Sylvester Stallone bejelentése, hogy bizony ő is szerepet kapott a filmben, de karakterét egyelőre nem fedték fel.

James Gunn közösségi oldalán jelentette be, hogy mások után a háromszoros Oscar-díjra jelölt Stallone is csatlakozott alkotásához. A páros korábban A galaxis őrzői vol. 2.-nél dolgozott együtt, ahol Stallone a Fosztogatók legendás kapitányát, Stakar Ogordot játszotta. Már egészen szép tábort alkotnak a Marveltől átigazolt színészek a DC-nél, kezdve a sort Michael Rooker, David Dastmalchian, Steve Agee, Nathan Fillion, Sean Gunn és végül Taika Waititi is feltűnik majd az egyik legjobban várt DC alkotásban jövőre.

Többen úgy gondolják, hogy Stallone mindössze egy vendégszerepben tűnik csak fel a filmvásznon majd, esetleg az egyik karakter az ő hangján szólal meg. A rajongók azon kezdtek találgatni, hogy Rick Flag vagy az eredeti Wildcat, Ted Grant szerepére jelentkezett be, de ezek csak találgatások, pontos választ csak jövő nyáron kapunk a premier napján.

Februárban ért véget a forgatás, még azelőtt, hogy a pandémia miatt világszerte leállították a forgatásokat, korlátozásokat vezettek be a filmiparban, azóta pedig az utómunkán dolgoznak. Annak ellenére, hogy a rendező korábban még azt mondta, hogy nem fognak pótforgatást tartani, a jelek szerint valamilyen szinten mégis beindították a kamerákat, s folyamatban van fényképezés.

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag országos bemutatójára 2021. augusztus 6-án kerül sor a tengerentúlon.

Total
7
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland nagyon lazára vette a Pókember 3. forgatását, feltett lábakkal golfot nézett a szünetben

Next Article

PlayStation 5-re is érkeznek a NiOh játékok

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!