Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn sem elégedett a The Suicide Squad HBO Maxos kiadásával

Ez tényleg egy öngyilkos küldetés volt?

James Gunn sem elégedett a The Suicide Squad HBO Maxos kiadásával
  • PublishedDecember 9, 2020

Bosszantja a filmkészítőket a stúdiók döntése, miszerint azok a 2021-es filmjeiket a stream oldalon is megjelentetik a mozik mellett, s mindezt egyszerre, a bemutató napjától. A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője, James Gunn sem örül a Warner Bros. lépésének. A döntésen már Christopher Nolan is bepöccent, hogy egyik napról a másikra értesült a hírről.

Számos rendezőt elszomorít a hír, miszerint a Warner Bros. az összes közelgő 2021-es filmjét az HBO Maxon fogja bemutatni. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a filmszakma azt rebesgeti, hogy James Gunn is a csalódott rendezők között van. Pontosabban, az alábbiakat mondták:

A WarnerMedia több tízmilliót költött Gal Gadot-ra és a többi kulcsszereplőre, mivel a vállalat szeretne egy harmadik részt is készíteni a filmsorozatból. Ez azonban magasra teszi a mércét. A források szerint a platform-agnosztikus James Gunn, a The Suicide Squad rendezője nem volt megelégedve, amikor a stúdió a megdöbbentő bejelentést egy kisebb összeggel próbálta kompenzálni nála és társainál.

Az első Suicide Squad-film egy csapat antihős történetét követte, akiket a kormány bérelt fel egy veszélyes és titkos bevetésre a büntetésük enyhítéséért cserébe. Az együttes tagjai közt láthattuk Will Smith-t Deadshotként, Margot Robbie-t Harley Quinn-ként, és Jared Leto-t Joker-ként. Azonban James Gunn várhatóan frissíti a csapatot közelgő filmjében, például Sylvester Stallone-val. A következő Öngyilkos osztag mozikban való megjelenése jelenleg 2021. augusztus 6-ára van ütemezve.

Ti mit gondoltok a Warner Bros. lépéséről? Egyetértetek James Gunn-nal?

Written By
Lakatos Dániel