Főoldal Filmek A Marvel Studios hátrasorolta a teljes 4. fázist a Pókember: Nincs hazaút c. filmtől kezdve, és az Indiana Jones 5. is késik
FilmekBREAKING

A Marvel Studios hátrasorolta a teljes 4. fázist a Pókember: Nincs hazaút c. filmtől kezdve, és az Indiana Jones 5. is késik

Tisztázatlan okok miatt eltolták a bejelentett Marvel-filmek bemutatóit.

557
marvel studios logo

A Marvel Studios nagy változtatásra szánta el magát a menetrendben. Gyakorlatilag teljesen átrendezte a 2022-es és 2023-as naptárak megjelenési időpontjait, kihúzott néhány cím nélküli filmet, és mindent elhalasztott a Pókember: Nincs hazaút című filmtől kezdve, beleértve a jövő márciusra betervezett Doctor Strange és az őrület multiverzumában, és így sorrendben a többi film is hátrébb került a naptárban a tervezett időponthoz képest.

Amikor már azt hittük, hogy végre búcsút inthetünk a megjelenési dátum csúszásának az elmúlt hetek sikereinek köszönhetően, a Disney egy sor olyan változást jelentett be, melyeknek őszintén szólva sem örülünk. A Marvel Studios 4. fázisának ütemterve most úgy néz ki, hogy a vártnál később folytatódik a decemberi Pókember: Nincs hazaút után, mivel a Doctor Strange az őrület multiverzumában 2022. március 25-ről 2022. május 6-ra tolódott. A Thor: Szerelem és mennydörgés szintén hátrébbra került a naptárban, és 2022. május 6. helyett csak 2022. július 8-án mutatják be Taika Waititi új darabját.

Pókember: Nincs hazaút

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! lemondott nyári megjelenési dátumról (2022. július 29.), helyette 2022. november 11-én érkezik a mozikba. És ezzel ennyi volt a Marvel Moziverzum jövő évi felhozatala – már ami a mozifilmeket illeti -, ugyanis a Marvel Kapitány folytatása, a The Marvels 2022. november 11-ről 2023. február 17-re tolódott.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia is érintett. A tervek szerint 2023. február 17-én mutatták volna be a trilógia harmadik felvonását, addig 2023. július 28-ára tolták, csúsztatták a naptárban. Aggasztó, hogy a Disney két “cím nélküli Marvel” produkciót is teljesen kihúzott a naptárból. Ezeket korábban 2023. július 28-ára és 2023. október 6-ára jegyzett a stúdió, de ezekről lemondhatunk. Hogy örökre, vagy csak hátrébb került a naptárban, nem tudjuk megmondani. Egy másik azonban 2023. október 11-ről 2023. november 3-ra tolódott.

További hír, hogy az Indiana Jones 5. rész 2022. július 29-ről 2023. június 30-ra sorolták hátra. Ez a hír túlságosan nem okozott nagy meglepetést, miután a főszereplőt alakító Harrison Ford megsérült a forgatáson, és több hétre félbe kellett szakítani a munkát. A film azóta ismét forog, de ezzel a balesettel jelentős csúszást könyvelhetett el a stáb. Képtelenek tartani a tervezetet, inkább toltak rajta egy évet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.