Wide Screen
Image default
Filmek

Chris Pine karakteréről és arról beszélt, Patty Jenkins meddig tervezte Steve Trevor visszatérését

Vakmerő pilótánk hogy élhette túl az első részt?

Chris Pine egy interjúban arról beszélt, hogy Steve Trevor karakterének milyen szerepet osztanak a Wonder Woman 1984-ben. Gyorsan elevenítsük fel, hogy pontosan mi történt a Wonder Woman első részében, amiben az amerikai légierő pilótája feláldozta magát a film végén. Steve Trevor meghalt az első részben, ugyanakkor Patty Jenkins rendező mégis amellett döntött, hogy visszahozza, csak az nem világos egyelőre, hogy mindezt hogyan valósítják meg.

A Wonder Woman 1984 trailerelemzésünkben próbáltunk választ keresni, hogy Steve miként térhet vissza, de ezek csak találgatások. A Total Film tegnapi borítóján a WW84 kapott főszerepet, ennek apropóján pedig interjút készítettek a szereplőkkel, megkérdezték Chris Pine-t, hogy meséljen picit a karaktere visszatéréséről.

Amit mondhatok róla az az, hogy mélységesen izgatott. Nagyon izgatott, hogy visszatért Dianához, és a világ miatt. Ami teljesen más lesz, és nem fáradt bele a világba, és nem fog unatkozni. Karaktere 180 fokos fordulatot vett az első változathoz képest.Chris Pine

Az első filmben Diana hercegnő csodálkozott rá a világra, a folytatásban azonban Steve Trevor találja magát ebben a helyzetben. Pine gondolatait is megosztotta karaktere szerepéről, s mint kiderült, hogy Jenkins már az első film befejezése előtt tudta, hogy vissza akarja hozni ezt a karaktert a folytatásban.

Egy jó ötletnek gondoltam. Egy ragyogó lépés volt Patty [Jenkins] részéről. Ez egyértelmű bizonyíték, hogy idővel megváltozik a tónus. Patty az első film végén egy ötletet marinált. Szóval igen, ha lenne egy ötlet, akkor visszatérnék. Azt hiszem, hogy még a történetet is megszakította, miközben az első részt népszerűsítettük.Chris Pine

Szigorú titoktartás előzi meg a Wonder Woman 1984 bemutatóját, mindössze annyit tudunk, hogy Diana hercegnő félelmetes új ellenfelekkel kerül összetűzésbe a hidegháború idején. Ezúttal nem a háború istenével, hanem Barbara Minerva egykori barátnőjének új alteregójával, Gepárddal, és az arcoskodó Pedro Pascal titokzatos Maxwell Lord karakterével kerül összetűzésbe.

David Callaham és Patty Jenkins rendező történetét eredetileg még 2019. novemberében bemutatták volna, de 2020. június 4-ére tolták. Később a koronavírus-járvány miatt előbb augusztus 14-ére, majd október 2-ára került át a premier.

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat