Wide Screen
Image default
Filmek

Promóciós képen Kristen Wiig titokzatos karaktere, a Wonder Woman 1984 gonosza, Gepárd

Nagytotálban még mindig nem mutatták meg nekünk Gepárdot.

Ha minden a normális mederben marad, akkor már egy hete nem arról írnánk, hogy Kristen Wiig karaktere milyen lesz majd a Wonder Woman 1984-ben, hiszen már mindenki látta volna. Ehhez képest a Warner Bros. a koronavírus-járvány miatt még ez év tavaszán eltolta a film premierjét augusztus közepére, hétvégén pedig újabb halasztást, immáron negyedik premierdátumot kapott. A terv most azt, hogy október 2-án kerül műsorra Diana hercegnő második része, de a stúdió akár Hálaadás hétvégéjére is eltolhatja a bemutatót, hogy úgy ítéli a helyzetet.

Wiig karakterét már láttuk az első előzetesben, igaz abban még Barbara Minerva-ként volt ábrázolva, és Gepárd külsejét az utolsó percekig próbálják titokban tartani. Wonder Woman ősellenségéről már néhány hónapja kiszivárgott néhány promóciós anyag, most a LEGO akciófigurái között láthatunk újabb képeket a gonosztevőről.

Az első képkockákra még várunk kell, talán majd a második előzetesben leplezik le, de addig be kell érnünk ilyen apróságokkal is. Sok rajongó sokkal félelmetesebb és „állatiasabb” külsőre számított, amikor bejelentették Gepárdot, ehhez képest épp az ellenkezőjéről árulkodnak az első képek, de ez egyáltalán nem baj, sőt, nagyon jó irányt választott a stúdió. De a végső konklúziót majd azután vonjuk le, amikor mozgás közben is látjuk a karaktert, s reméljük, erre már az új előzetesben is sort kerít a Warner.

A Wonder Woman 1984 bemutatója október 2-án lesz a tengerentúlon.

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat