Wonder Woman 1984

Promóciós képen Kristen Wiig titokzatos karaktere, a Wonder Woman 1984 gonosza, Gepárd

Nagytotálban még mindig nem mutatták meg nekünk Gepárdot.

Ha minden a normális mederben marad, akkor már egy hete nem arról írnánk, hogy Kristen Wiig karaktere milyen lesz majd a Wonder Woman 1984-ben, hiszen már mindenki látta volna. Ehhez képest a Warner Bros. a koronavírus-járvány miatt még ez év tavaszán eltolta a film premierjét augusztus közepére, hétvégén pedig újabb halasztást, immáron negyedik premierdátumot kapott. A terv most azt, hogy október 2-án kerül műsorra Diana hercegnő második része, de a stúdió akár Hálaadás hétvégéjére is eltolhatja a bemutatót, hogy úgy ítéli a helyzetet.

Wiig karakterét már láttuk az első előzetesben, igaz abban még Barbara Minerva-ként volt ábrázolva, és Gepárd külsejét az utolsó percekig próbálják titokban tartani. Wonder Woman ősellenségéről már néhány hónapja kiszivárgott néhány promóciós anyag, most a LEGO akciófigurái között láthatunk újabb képeket a gonosztevőről.

Az első képkockákra még várunk kell, talán majd a második előzetesben leplezik le, de addig be kell érnünk ilyen apróságokkal is. Sok rajongó sokkal félelmetesebb és „állatiasabb” külsőre számított, amikor bejelentették Gepárdot, ehhez képest épp az ellenkezőjéről árulkodnak az első képek, de ez egyáltalán nem baj, sőt, nagyon jó irányt választott a stúdió. De a végső konklúziót majd azután vonjuk le, amikor mozgás közben is látjuk a karaktert, s reméljük, erre már az új előzetesben is sort kerít a Warner.

A Wonder Woman 1984 bemutatója október 2-án lesz a tengerentúlon.

Total
4
Shares
Previous Article

A Star Wars Celebration 2020 törölve, nem pótolják, és legközelebb csak 2022-ben lesz!?

Next Article
Jurassic World

A Jurassic World 3 lehet az első fontos film, melynek újraindul a forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!