Főoldal Filmek Patty Jenkins elárulta, hogy a Wonder Woman 1984 miért kapott két gonosztevőt is
Filmek

Patty Jenkins elárulta, hogy a Wonder Woman 1984 miért kapott két gonosztevőt is

A Wonder Woman 1984 rendezője elárulta, hogy Gepárd mellett miért kapott egy másik gonosztevőt is a film Pedro Pascal személyében.

440
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 rendezője elárulta, hogy Gepárd mellett miért kapott egy másik gonosztevőt is a film Pedro Pascal személyében.

A Wonder Woman pusztán egy gazemberre összpontosított, a háború istenére, Arészra, és az ő két segédjére, Ludendorff és Dr. Maru személyében. Ehhez képest Patty Jenkins folytatása már két főgonoszt is kapott, és nem is akárkiket. Wonder Woman a képregények két legnagyobb ellenfelét kapta rögtön a nyakába: az egyik Barbara Minverva, másik nevén Gepárd, illetve Max Lord üzletember. Már külön is nagy veszélyt jelentenek, nemhogy egyesült erővel.

Többek között erről érdeklődött a Total Film a rendezőnél, hogy a Wonder Woman 1984 főhősnője, Diana hercegnő mire viszi majd a két főgonosszal szemben, és miért volt szükség arra, hogy két ellenséget is kapjon a címszereplő. Jenkins szerint a történet, amit el szeretett volna mesélni mindkét karaktert megkövetelte.

Kiderült, hogy a történetnek mindkét szereplőre szüksége volt. Nem gondoltam, hogy mindkét karakterre szükség lesz. Gepárd a főellenség, akire fókuszálunk ebben a filmben, de végül Max Lord – a Wonder Woman képregények történetei alapján – gyakran nagyon gépies célokat szolgál.

Patty Jenkins

Az előzetes után a rajongók többsége bízott benne, hogy Max Lord lehet majd Diana legnagyobb ellenfele, ám ezt a reményt Jenkins eloszlatta most, s úgy tűnik, hogy Pedro Pascal arcoskodó karaktere csak egy eszköz lesz Gepárd átalakulására, ahogy arról már a trailerelemzésünkben is beszéltünk.

A Wonder Woman 1984 bemutatóját június elejére tűzték ki, azonban a koronavírus-járvány miatt a stúdió augusztus 14-ére tolta a premiert. Nem tartjuk kizártnak, hogy csak 2021-ben ülhetünk be az amazon kalandjára.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...