Campbell Scott

Campbell Scott csatlakozott a Jurassic World 3. forgatásához, aki a Jurassic Park egy elfelejtett karakterét játssza

Emlékeztek még Dodgson nevére a Jurassic Parkból?

Az Avatar folytatások munkálatai az elsők között tért vissza a normál kerékvágásba a koronavírus-járvány után, és ahogy arról korábban már beszámoltunk nektek, a Universal Pictures is kidolgozott egy tervet arra nézve, hogy Colin Trevorrow és stábja a lehető legkorábban folytatni tudja a Jurassic World: Dominion forgatását. Chris Pratt és Bruce Dallas Howard főszereplői és a Jurassic Park három főszereplője után egy elfeledett karakter is csatlakozik hamarosan a forgatáshoz.

A Collider értesülései szerint Campbell Scott is szerepet kap a harmadik részben, aki egy olyan karaktert játszik, aki bizony már az első Jurassic Parkban is szerepelt, azonban szerepét minimálisra redukálták. Lewis Dodgson, ő volt a Biosyn kutatásrészleg vezetője, ami akkor az InGen nagy riválisaként tartották számon. Dodgson mindkét Michael Crichton könyvben fontos szerepet játszott, lényegében ő volt az egyik fő ellenség, ehhez képest Steven Spielberg egy közös jelenetben mutatta be Nedry (Wayne Knight) oldalán. A lap úgy tudja, hogy a Jurassic World 3. előtt Dodgson előléptetést kapott, így most ő a Biosyn Genetics elnök-vezérigazgatója.

A legendás Jurassic Parkban a karaktert Cameron Thor játszotta a kamera kedvéért, hiszen mindössze egy vendégszerepet kapott, s a felvétel Dennis Nedryvel nem volt több, mint egy jó szórakozás. Abban a jelenetben azt vitatták meg, miként fogják ellopni a megtermékenyített dinoszaurusz embriókat John Hammondtól. Tehetnénk fel a kérdést, hogy miért kellett leváltani a színészt, nos Thornak meggyűlt a baja a törvénnyel, ezért a Universal inkább Campbell Scott mellett döntött. A tervek szerint a Jurassic World: Dominion bemutatója 2021. június 11-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Margot Robbie

Margot Robbie lesz az új A Karib-tenger kalózai főszereplője

Next Article
Mulan

A Disney ismét eltolta a Mulan premierjét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!