Főoldal Filmek Campbell Scott csatlakozott a Jurassic World 3. forgatásához, aki a Jurassic Park egy elfelejtett karakterét játssza
Filmek

Campbell Scott csatlakozott a Jurassic World 3. forgatásához, aki a Jurassic Park egy elfelejtett karakterét játssza

Emlékeztek még Dodgson nevére a Jurassic Parkból?

198
Campbell Scott

Az Avatar folytatások munkálatai az elsők között tért vissza a normál kerékvágásba a koronavírus-járvány után, és ahogy arról korábban már beszámoltunk nektek, a Universal Pictures is kidolgozott egy tervet arra nézve, hogy Colin Trevorrow és stábja a lehető legkorábban folytatni tudja a Jurassic World: Dominion forgatását. Chris Pratt és Bruce Dallas Howard főszereplői és a Jurassic Park három főszereplője után egy elfeledett karakter is csatlakozik hamarosan a forgatáshoz.

A Collider értesülései szerint Campbell Scott is szerepet kap a harmadik részben, aki egy olyan karaktert játszik, aki bizony már az első Jurassic Parkban is szerepelt, azonban szerepét minimálisra redukálták. Lewis Dodgson, ő volt a Biosyn kutatásrészleg vezetője, ami akkor az InGen nagy riválisaként tartották számon. Dodgson mindkét Michael Crichton könyvben fontos szerepet játszott, lényegében ő volt az egyik fő ellenség, ehhez képest Steven Spielberg egy közös jelenetben mutatta be Nedry (Wayne Knight) oldalán. A lap úgy tudja, hogy a Jurassic World 3. előtt Dodgson előléptetést kapott, így most ő a Biosyn Genetics elnök-vezérigazgatója.

A legendás Jurassic Parkban a karaktert Cameron Thor játszotta a kamera kedvéért, hiszen mindössze egy vendégszerepet kapott, s a felvétel Dennis Nedryvel nem volt több, mint egy jó szórakozás. Abban a jelenetben azt vitatták meg, miként fogják ellopni a megtermékenyített dinoszaurusz embriókat John Hammondtól. Tehetnénk fel a kérdést, hogy miért kellett leváltani a színészt, nos Thornak meggyűlt a baja a törvénnyel, ezért a Universal inkább Campbell Scott mellett döntött. A tervek szerint a Jurassic World: Dominion bemutatója 2021. június 11-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...

Jurassic World: Világuralom
Kritikák

Jurassic World: Világuralom kritika

Falak közzé tárták a történetet, egyszerűen képtelen elhagyni a parkot.